UVIJEK DRUKČIJA

Ludo dobar stajling Ljupke Gojić Mikić uključuje i komad koji nas vraća u djetinjstvo

29.03.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Modne kombinacije Ljupke Gojić Mikić uvijek su posebne i drukčije te naprosto odišu sjajnim osjećajem za stil

Jedna od naših najuspješnijih manekenki redovito je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih Hrvatica.

Nikakvo čudo jer svojim pojavljivanjima u javnosti ili divnim izdanjima na Instagramu redovito to potvrđuje.

Lijepa Zagrepčanka, koja je godinama s obitelji živjela u Japanu, sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem i djecom, vratila se u svoj Zagreb te uspješno balansira obiteljske i poslovne obveze.

Zgodna brineta uvijek besprijekorno izgleda, a njezin modni stil je neobičan, razigran i mladenački šarmantan, pa je svojim najnovijim lookom ponovno izazvala bezbrojne komplimente svojih brojnih pratitelja.

  • +14
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Traper kombinezoni pravi su modni vremeplov koji nas vraća u bezbrižno djetinjstvo, a Ljupka je pokazala da je ovaj dječački komad savršen izbor i za nju pa ga je sjajno isfurala prilikom posjeta sunčanom Pašmanu, na kojem puni baterije.

Spojila ga je s običnim bijelim tank topom, sunčanim naočalama i trendi ravnim natikačama s predimenzioniranim metalnim lancem, koje nose potpis J.W. Andersona, te kreirala nezaboravan stajling.

Riječ je o hibridnom modelu kožnih natikača i klompi u jednom, a ova statement obuća koja privlači poglede svakom će stajlingu dati posebnu notu.

Efektne kožne natikače s plutenim potplatom, koje krase dvije predimenzionirane zlatne karike, već neko vrijeme obožavaju trendseterice diljem svijeta, a među njima je i Dua Lipa, britanska glazbena zvijezda podrijetlom s Kosova.

Look lijepe Ljupke izazvao je samo pozitivne reakcije: 'Predivna', 'Divotica', 'Top'...

Inače, Ljupka i Mihael u braku su od 2006. Vjenčali su se nakon šest godina veze, a 2014. obnovili su bračne zavjete sklopivši crkveni brak.

Danas slove za jedan od najstabilnijih domaćih parova i imaju tri kćeri: Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu.