DODJELA NAGRADA OSCAR

Prelijepa Zoë Kravitz mnoge je svojom elegantnom kreacijom u nježnoj ružičastoj podsjetila na legendarnu Audrey Hepburn

28.03.2022 u 17:36

Bionic
Reading

Još uvijek se sliježu dojmovi nakon dodjele ovogodišnjih nagrada Oscar, a osim oko dobitnika i gubitnika najprestižnije filmske nagrade, brojne se rasprave, kao i obično, vode i oko modnih izdanja slavnih uzvanica

Među najzapaženijim kombinacijama na ovogodišnjoj dodjeli Oscara bila je klasična kreacija lijepe Zoë Kravitz, glumice koja je osvojila simpatije filmske publike ulogom Selene Kyle, odnosno Žene mačke u novoj verziji 'Batmana' s Robertom Pattinsonom.

Prelijepa haljina bez naramenica s potpisom Saint Laurenta koja prati liniju tijela s efektnom mašnom u nježnoj nijansi svijetloružičaste pokazala se odličnim potezom jer je savršeno istaknula njezinu put.

NAJVAŽNIJI CRVENI TEPIH

Večer glamura: Pogledajte sve zadivljujuće haljine s ovogodišnje dodjele Oscara

Pogledaj galeriju

Zoë Kravitz, inače kćer slavnog para, rokera Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonnet, pokupila je najbolje gene svojih roditelja pa se može pohvaliti neobičnom ljepotom i gracioznošću koju je elegantna kreacija dodatno naglasila.

Decentan make up i kosa podignuta u punđu sa šarmantnim šiškama (djelo poznate celebrity frizerke Nikki Nelms) koji su mnoge podsjetili na filmsku i modnu ikonu, neponovljivu Audrey Hepburn bili su točka na 'i' ovog uspješnog looka, prelijepe glumice.

Stajling za pamćenje lijepe i talentirane američke glumice dodatno su podignulu dijamantna ogrlica i naušnice koji su se bez greške uklopili u ovo glamurozno izdanje za pamćenje.