TJEDNI HOROSKOP

Ljubavni odnosi Bikova, Djevica, Jaraca i Riba doživjet će renesansu, a Lavovi bi se mogli naći u vrtlogu ljubavi i mržnje

11.01.2021 u 06:37

Bionic
Reading

Venera u Jarcu govori da će odnos Bikova s voljenim doživjeti renesansu. Lavovi bi se mogli naći u vrtlogu ljubavi i mržnje, naročito srpanjski predstavnici znaka. Za Djevice u vezi ovo je razdoblje zatopljavanja odnosa i izglađivanja nesuglasica, a i parovi u kojima ima Jaraca na dobrom su putu da učvrste vezu ili ponovno otkriju međusobnu ljubav. Visoka energija i probuđena pohota ulit će val svježine u intimni život Riba

Ovnovi samci će biti skloni riziku pa će se udvarati onima kojima ne bi smjeli ili kod kojih nemaju izgleda. Neki će biti ponukani na to neutemeljenim samopouzdanjem, a drugi privlačnom aromom zabranjenog voća. Suzdržite se od spletki i budite promišljeni u poslovnoj komunikaciji. Pazite što i pred kim govorite jer vam u suprotnom prijeti gubitak profesionalnog ugleda.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Garner je horoskopski Ovan, rođena je 17. travnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi, ono što ste dosad vidjeli kao partnerov nedostatak prestat će vas smetati. Provodit ćete mnogo vremena zajedno razmjenjujući šale i lijepa sjećanja. Val požude koji će vas obuzeti bit će dobrodošao začin vašoj vezi. Uspostavit ćete kontakte koji bi mogli odigrati važnu, ali ne nužno pozitivnu ulogu u vašoj karijeri. Poslovni odnosi s inozemstvom dat će nadu Bikovima koji traže posao.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci, ako se nađete okruženi ljudima, ne budite neozbiljni, nego se držite javnozdravstvenih preporuka. Ljubavni život uglavnom će stagnirati, ali će neki od vas, posebno svibanjski Blizanci, izvesti pripremne radnje za buduće promjene. Bit ćete poslovično snalažljivi, a intelekt će vas dobro služiti. Dobro ćete procjenjivati vrijeme potrebno za obavljanje zadataka, ali bi vas u radu mogao omesti tjelesni umor.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Društveni život Rakova bit će vam nezanimljiv ili stresan. Živnut ćete prilikom druženja online i zbližiti se s nekim tko dijeli vaš svjetonazor. Bit ćete pod prismotrom svih koji imaju uvid u vaš rad - nadređenih, kolega i klijenata. Pogriješite li, netko će proširiti vijest o tome. Koncentrirajte se i budite odgovorni. Ako ste zreli za bolovanje, pribavite dokaze o bolesti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, iako su vam uzbuđenja draga, trenutno se nećete dobro snaći u previranjima. Obiteljski dom bit će poprište nesuglasica oko novca - tko nedovoljno pridonosi, tko previše troši. Budite glas razuma i predložite nešto konstruktivno. Ne srljajte u troškove čak ni ako vam banka ponudi naizgled povoljan aranžman.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jennifer Lopez je u horoskopu Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Djevice, ako ste se nedavno sretno zaljubili, vaš će vam odabranik pokazati dosad vama nepoznatu stranu koja će vam se svidjeti. Bit ćete ugodno iznenađeni, ali ne zaključujte brzopleto da je idealan. Možda ima još koju, ali manje simpatičnu skrivenu osobinu. Okolnosti su vam uglavnom povoljne, a radna motivacija na visokom nivou.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Kraljica Letizia je horoskopska Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nepovoljni Venera i Sunce daju naslutiti komplikacije u odnosima Vaga. Bližnji će vas opterećivati prohtjevima koji će se vama učiniti trivijalnima. Ocijenite li da se mogu dobro snaći i bez vas, objasnite im da vam je nužan odmor. Obaveze će vas opsjedati, no pristojno ćete se nositi s njima. Uspjet ćete ishoditi duži rok za dio posla i nekog spretno nagovoriti da vam pomogne oko drugog dijela.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpionima u vezi voljeni bi mogao predložiti zajednički život ili vjenčanje, a samci će izazovnim izgledom ili riječima biti uočljivi i uživo i online. Pokušat ćete žonglirati s nekoliko zadataka, ali ćete uprskati barem jedan. Odnosi u poslovnoj sredini bit će osjetljivi. Ovaj je tjedan povoljan za trudnoću, ako vam je to u planu, a i ako nije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zaigrani i pomalo obijesni, Strijelci bi mogli davati lažne nade nekome s kim nemaju ozbiljnih namjera jer im godi njegova pažnja. Riješite ga se izmišljotinom da ste sretno zaljubljeni. Bit ćete snalažljivi i prevrtljivi. Htjet ćete prebaciti obaveze na kolegu ili odglumiti bolest da biste se nezasluženo odmorili. Ako se nikako ne budete mogli izvući od posla, obavit ćete ga začuđujuće dobro.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes je horoskopski Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mars u prijateljskom Biku obećava Jarcima brojna erotska uzbuđenja neovisno o njihovom bračnom statusu. Ako ste slobodni, u vašem će se vidokrugu ukazati kandidat taman po vašem ukusu. Jarci koji su nedavno raskinuli protiv svoje volje dobit će dragocjenu utjehu. Vaša će vještina usmenog ili pismenog izražavanja biti istaknuta.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Solo Vodenjaci će doći nadomak nove ljubavi, ali će morati pričekati pogodan trenutak za odlučujući korak. Netko blizak zahtijevat će da mu stalno budete na raspolaganju, ne pitajući vas jeste li raspoloženi za to. Marljivo ćete raditi ili tražiti dodatne poslove da stabilizirate novčano stanje. Neki od vas preuzet će obaveze od kojih će mnoge ostati nedovršene. Podložni ste mrzovolji i uzrujavanju.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Amanda Holden je horoskopski Vodenjak, rođena je 16. veljače 1971. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ribe, ako je vaša veza donedavna šepala, sad će se oporaviti i čvrsto stati na noge. Slobodnjaci će biti vrlo privlačni pa će postati meta komplimenata i neuvijenih poziva na zbližavanje. Solidno ćete se snalaziti u raznim zadacima, uključujući one za koje niste formalno kvalificirani. Utjecajan pojedinac mogao bi vas preporučiti za zahtjevan i prestižan posao. Idućih ste tjedana Venerina miljenica.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Anne V je rođena u znaku Riba 19. ožujka 1986. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia