ASTRO EROTIKA

Koji su najbolji ljubavni i seksualni partneri za Vodenjaka

11.02.2018 u 07:28

Bionic
Reading

Vodenjak se načelno najbolje slaže sa zračnim znakovima i s vatrenim znakovima Ovna i Strijelca. Neki astrolozi među povoljne partnere ubrajaju i Lava, vodeći se načelom 'suprotnosti se privlače'. Postoje i iznimke od ovog pravila jer utjecaji drugih planeta mogu u povoljnom ili nepovoljnom pogledu prevagnuti nad odnosima sunčevih znakova

Najpovoljniji su Vodenjakovi partneri Blizanci, Vage i drugi Vodenjaci jer su druželjubivi, spontani, pokretljivi i željni čestih novih iskustava. Budući da nitko od njih ne trpi monotoniju, poduzet će sve da u vezu unesu elemente igre i eksperimentiranja, čime će spriječiti nastanak zamora. Ako se posvađaju ili izgube zanimanje jedno za drugo, brzo će se dočekati na noge i potražiti novo rješenje.

Odnosi vatrenih znakova s Vodenjakom također obećavaju jer ovaj partneru ostavlja dovoljno slobode i prostora za život izvan veze. Ako je s druge strane Strijelac, davanje slobode u pravilu će biti uzajamno, dok bi s Ovnom i Lavom moglo biti problema jer oni vole kontrolirati partnera koliko god on bio popustljiv prema njima. Razmirice između Vodenjaka i vatrenih znakova mogu biti burne, ali ne traju dugo. Ili će se brzo pomiriti, ili razići.

I 'neprijatelji' se mogu slagati!

Manje je poznato da i pripadnici znakova koji se u principu ne slažu mogu biti dobri partneri. Ako ste rođeni u prvih par dana Vodenjaka, imate izgleda za dobar odnos s rođenima krajem Bika, Djevice, Škorpiona i Riba, a Vodenjaci rođeni na samom kraju svog znaka mogli bi se skompati s rođenima na početku Bika, Djevice, Škorpiona i Riba.

Naime, u takvim su slučajevima natalna Sunca Vodenjaka i spomenutih partnera u povoljnom međuodnosu (trigonu ili sekstilu), koji poništava suprotnosti u temperamentima tipičnima za te zodijačke znakove. Primjerice, tko je rođen 17. veljače ima vodenjačko Sunce u pozitivnom aspektu trigona s osobom rođenom 20. svibnja, iako pripada sunčevom znaku Bika.

Stoga za optimalnu vezu nije dovoljno procjenjivati kompatibilnost samo na temelju znakova, nego i preciznih položaja Sunaca. Još je korisnije napraviti međusobni horoskop iz kojeg bi se vidjeli međuodnosi svih planeta i položaji planeta po kućama.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia