poput 'Emily u Parizu'

Lily Collins isfurala frizuru koja bi mogla postati najveći hit ove godine

16.02.2023 u 10:46

Bionic
Reading

Glumica Lily Collins oduševila je fanove novom frizutom popularnog naziva 'French Step Cut' koja bi ubrzo mogla postati prevladavajući trend zbog načina na koji elegantno uokviruje lice i daje volumen svakoj dužini kose

Glumica Lily Collins u posljednje vrijeme vrlo odvažno mijenja frizure, a njen posljednji look apsolutno je oduševio fanove. Zvijezda serije 'Emily in Paris' u potpunosti se uskladila s ulogom i značajno skratila svoju prepoznatljivu dugu kosu na tzv. French Step Cut.

Ovu frizuru karakteriziraju šiške i skraćena, stepenasto stilizirana kosa u kojoj kraći pramenovi vrlo elegantno uokviruju lice. 'Francuski stepenasti rez' može se nositi na razne načine i na sve dužine, a posebno je omiljen tzv. lažni bob u kojem su dodatno naglašene crte lice koje su lijepo uokvirene kraćom dužinom kose.

K tome, imate na raspolaganju i čitav niz opcija s izgledom šiški koje možete nositi ravne poput Lily Collins ili, pak, razmaknute po sredini ili u stranu. Stepenasti rez omogućuje i kreiranje dinamično lepršavog repa, a uz zaigrane šiške svakoj punđi dat će djevojački chic look.

  • +8
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: RW/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dobra vijest je da će baš svakom tipu kose podarite željeni volumen i lijepu teksturu, a uz to je i vrlo zahvalna jer samim svojim stilom pruža izgled kao da ste upravo stigli od frizera!