NETFLIXOV ADUT

Lily Collins otkriva čime su se osobito pozabavili u novoj sezoni hit serije 'Emily u Parizu'

03.11.2021 u 06:18

Bionic
Reading

Netflixova serija 'Emily u Parizu', koju mnogi po stilu uspoređuju s popularnim 'Seksom i gradom', od sljedećeg mjeseca kreće s drugom sezonom, a glavna zvijezda Lily Collins izjavila je da se pozabavila i kritikama koje je dobila na račun netočnog prikaza francuskog grada te da je naglasak na 'raznolikosti i uključenosti'

Uoči prikazivanja nove, druge sezone serije 'Emily u Parizu', Lilly Collins, koja tumači glavni lik, ali je ujedno producentica, otkrila je da će nadolazeće epizode odgovoriti na kontroverze, posebice u pogledu prikazivanja Francuza i njihova načina života.

'Za mene kao Emily, ali i kao producenticu serije, nakon prve sezone, osluškujući mišljenja, brige i pitanja drugih, slušajući ono što im se sviđa, a što im se ne sviđa, o njihovim osjećajima, postojale su određene stvari koje su govorile o vremenu u kojem živimo i onome što je ispravno, moralno i korektno i što bi trebalo učiniti', izjavila je 32-godišnja Collins za Elle UK.

'Vrlo sam strastvena po tom pitanju. Svi producenti vjerovali su u iste stvari. I stvarno sam željela da raznolikost i uključenost ispred i iza kamere budu nešto na što ćemo se snažno fokusirati, na mnogo načina', nastavila je, dodajući: 'Zapošljavanjem novih ljudi ispred kamere, također davanjem novih priča različitim likovima, to se pokazalo jako važnim.'

  • +4
'Emily u Parizu', 2. sezona Izvor: Netflix / Autor: STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX

Serija prati glavni lik Emily koja radi za francusku marketinšku agenciju pod nazivom Savoir i provodi dane objavljujući prekrasne fotografije na Instagramu, na kojima nosi zanimljive i stilski dotjerane dizajnerske stajlinge te uživa u slatkim pecivima s čokoladom.

Sastoji se od polusatnih epizoda i navodno je bila najpopularnija humoristična streaming serija u 2020. godini, a iz Netflixa poručuju da ju je pogledalo 58 milijuna kućanstava u 28 dana od premijere.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Čast mi je biti povezana s projektom koji je ljudima pružio prijeko potrebno olakšanje tijekom teškog vremena, kada su svi tražili razlog za osmijeh i smijeh', rekla je Lily Colins ranije ove godine, kada je najavljena druga sezona.

'Ne samo da me uloga Emily naučila više o samoj sebi, već i o svijetu oko mene. Ne mogu biti sretnija što sam se vratila u Pariz zbog druge sezone kako bih proširila te lekcije, nastavila rasti i naučila još više o ovom prekrasnom gradu i cijelom njegovom karakteru', objasnila je Lily.

Nakon prve sezone brojni fanovi serije poprilično su glasno istaknuli kritike i zamjerke, a mnogi su rekli da 'pogrešno predstavlja' Pariz i Francuze. Nakon tih kritika zvijezda filma 'To the Bone' izjavila je za Vogue Arabia kako je bilo poprilično 'obeshrabrujuće' čitati negativne komentare te je tom prilikom izjavila: 'Koliko god bilo obeshrabrujuće čitati takve stvari, to je ujedno dar: imaš mogućnost poboljšati se.'

Druga sezona serije 'Emily u Parizu', koja se počela snimati prošlog svibnja u Parizu i St. Tropezu, premijerno će biti prikazana 22. prosinca ove godine.