POKRENULA GLASINE

Nova sezona, novi grad? Lily Collins stvorila pomutnju među obožavateljima serije 'Emily u Parizu'

31.12.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Zvijezda Netflixove serije 'Emily u Parizu' na društvenim mrežama dala je naslutiti kako će serija dobiti i treću sezonu, no njezina radnja mogla bi biti u potpuno drugoj europskoj metropoli

Glumica Lily Collins ovih dana dovela je Instagram do usijanja nakon što je objavila fotografije na kojima u darkerskom izdanju pozira za hongkonško izdanje magazina Vogue. Uz spomenute fotografije priložila je screenshot komentara obožavateljice koja se zapitala je li lik Emily završio u Berlinu te suptilno potvrdila snimanje treće sezone hit serije.

U komentarima njezine objave na Instagramu uključile su se zvijezde serije dajući zeleno svjetlo ideji da se Emily u trećoj sezoni serije nalazi u njemačkoj prijestolnici.

Druga sezona serije ovih je blagdana premijerno emitirana na Netflixu a u posljednjoj sceni sezone glavna junakinja nalazi se u nedoumici po pitanju nastavka svoje poslovne karijere u Parizu ili povratka u Chicago.

U javnosti su se ovih dana spekulira kako bi treća sezona 'Emily u Parizu' radnjom mogla biti smještena u Londonu, a gdje se prema seriji 'I tek tako' trenutno nalazi Samantha Jones, te da bi lik Emily mogao raditi u njezinoj PR tvrtki.

Iza ovih spekulacija prvenstveno se krije činjenica da na modnim izdanjima zvijezdi serije 'Emily u Parizu' radi kostimografkinja Patricia Field, a njezin kreator je Darren Star zaslužan za kultnu seriju 'Seks i grad'.

  • +6
Druga sezona serije 'Emily u Parizu' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia