CRNO-BIJELA BOGINJA

Lijepa Emily skinula se do kraja kako bi proslavila poseban trenutak u svom životu

08.02.2021 u 20:06

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski uživa u svojoj trudnoći i definitivno se ne srami svog tijela. Lijepa manekenka potpuno se obnažila povodom 33. tjedna trudnoće

'Još malo, pa sam tamo. 33. tjedan – ovo je zadnja, obećavam – hvala vam, I & V', napisala je u objavi Emily Ratajkowski.

I & V skraćenica je za nizozemske fotografe Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin. Njihove crno-bijele fotografije ovjekovječile su ljepotu 29-godišnje Emily Ratajkowski bez ijedne krpice na sebi.

Manekenka je strateški pokrila dijelove tijela koji bi joj stvorili probleme na društvenoj mreži.

'Neizmjerno sam zahvalna što su moji prijatelji i savršeni suradnici ovjekovječili ovaj poseban trenutak u mom životu', napisala je Emily Ratajkowski u drugoj objavi.

No, manekenka je u objavi za koju je sama fotografirala vlastito golo tijelo nekoliko dana ranije priznala da joj nije svaki dan sjajan.

'Ponekad se osjećam kao Winnie Pooh u ljudskom obliku, a ponekad kao boginja plodnosti sa sočnom stražnjicom. Ovo sam fotografirala kad sam se osjećala kao boginja. Bilo kako bilo, znam da će mi ovaj trbuh vrlo uskoro nedostajati', napisala je Emily Ratajkowski.

Manekenka je priznala kako nikad nije stvarno razumjela kako će biti stvarati obitelj te je dodala kako je trudnoća iskustvo koje joj je otvorilo oči. Emily Ratajkowski još ne zna kakvo je majčinstvo čeka jer joj je ovo prvo dijete.

Emily Ratajkowski na naslovnici Voguea otkrila je da je trudna. Tad je bila u 20. tjednu trudnoće.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard vjenčali su se 2018.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia