VJERNA CHANELU

Lijepa Charlotte Casiraghi sve je zadivila u chic haljini na glamuroznom monegaškom balu

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 11.07.2022 09:49
  • Objavljeno 11.07.2022 u 09:49
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia

Tradicionalni Bal ruža, koji se od 1954. održava u Monaku, i ovaj je put privukao uzvanike plave krvi od kojih se posebno modno istaknula unuka holivudske dive Grace Kelly, Charlotte Casiraghi

Gotovo da ne postoji događanje u kojem se ova 35- godišnjakinja ne može ugledati u komadima s potpisom Chanela otkako je 2020. godine postala glasnogovornicom i svjetskom ambasadoricom brenda.

  • +2

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Cyril Moreau / The Photo One / Profimedia

Bal ruža, najvažnije društveno događanje u Monaku, Charlotte je ove godine odlučila obilježiti u jedinstvenom modelu Chanelove bijele haljine. Predstavljena u sklopu aktualne kolekcije brenda ova kreacija, između ostalog, ističe se šik detaljima perja, presijavajućih aplikacija i crne vrpce u formi mašne istaknute na dekolteu.

Chanel SS22

Chanel SS22

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput modela na pisti izdanje u haljini koja na trenutke djeluje poput kompleta topića i hlača visokog struka, zaokružila je Chanelovim visokim, bijelim cipelama s prepoznatljivom crnom kapicom na prstima i detaljem remenčića.

Duguljasta, crna torbica clutch uz decentne naušnicem, kojim je oplemenila frizuru elegantne punđe, Charlotte Casiraghi poslužili su u naglašavanju svečanog stajlinga.