CHARLOTTE CASIRAGHI

Lijepa unuka Grace Kelly zablistala u otkačenoj haljini inspiriranoj 70-ima

06.07.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Zahvaljujući sudjelovanju na novom izdanju konjičkog natjecanja u Monte Carlu, monegaška princeza Charlotte posljednjih dana ne prestaje nizati efektne stajlinge s potpisom Chanela

Otkako je 2020. godine prihvatila funkciju Chanelove ambasadorice u svijetu, 35- godišnja unuka Grace Kelly isključivo nosi kreacije ovog francuskog brenda na svim javnim pojavljivanjima.

  • +7
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Posljednjih tjedana ne krije naklonost Chanelovim komadima retro estetike koju prvenstveno pruža uzorak logotipa ovog francuskog brenda. Navedeno je potvrdila i pojavom na konjičkom kupu Longines Pro-Am, koji se od 2010. zahvaljujući njoj organizira u Monte Carlu.

Njezinim stajlingom ovoga puta dominirala je duga haljina plisirane tkanine, ukrašene šarenim uzorkom Chanelovog logotipa. Ova kreacija svoju premijeru doživjela u sklopu ready-to-wear kolekcije brenda za sezonu proljeće/ljeto 2020, godine.

Baš kao prethodno izdanje u chic haljini narančaste boje, i posljednje je zaokružila velikim trendom u svijetu obuće – sandalama s platforma petom, odlučivši se za crnu verziju.