SVE JOJ STOJI

Lejla Filipović: 'Rekla sam da ću spaliti sve trenirke kad ovo ludilo prođe...'

06.05.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Baš poput mnogih zaljubljenica u modu i bivša misica Lejla Filipović je prigrila casual stajlinge koji su u skladu s 'novim normalnim' no sad su joj već pomalo i dosadili

Zbog globalne pandemije porasla je popularnost udobne odjeće poput tajica, hudica i trenirki, a zgodna supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića zavoljela je takav način odijevanja pa smo je često viđali i u takvim casual kombinacijama.

Lejla Filipović koja će ove godine proslaviti 45. rođendan bi bez problema svojim mladolikim izgledom i vitkom figurom mogla zasjeniti i puno mlađe djevojke pa ne čudi da uvijek izaziva pozornost.

Puno je puta zanosna Dubrovkinja pokazala kako joj podjednako dobro stoje ženstveni stajlinzi, ali i ležerniji outfiti.

Iako je sad svima već pomalo i dosta takvog stila odijevanja, Lejla je na Instagram profilu pokazala još jednu neodoljivi stajling za koji je dobila samo pohvale.

  • +6
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

'Rekla sam da ću spaliti sve trenirke kad ovo ludilo prođe i neću kupiti niti jednu novu.. I onda sam se predomislila a razlog vidite... ', poručila je Lejla u trendi bež hudici i donjem dijelu trenirke u istoj nijansi.

Ovim cool izdanjem dokazala je kako sakoi, omiljeni komadi u prijelaznom periodu itekako dobro se slažu s trenirkama i tenisicama, a dnevni stajling je vješto zaokružila sunčanim naočalima i kosom svezanom u rep.