ZA SVAKI UKUS

Praktičan i chic komad: Pronašli smo savršenu alternativu haljinama koja će oduševiti zaljubljenice u modu

06.05.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Unazad nekoliko sezona, uz bok haljinama kao najpraktičnijem proljetno-ljetnom komadu koji je među najpopularnijom odjećom, nalaze se i omiljeni kombinezoni

Haljine su, naravno uvijek dobra opcija u danima kada ne znate što biste odjenuli, no isto se može reći i za kombinezone.

U iščekivanju toplijih dana kad ne izlazimo iz lepršavih haljina ili suknji, modne ovisnice koje nisu baš oduševljene takvom odjećom, a dosta im je traperica, uvijek se mogu odlučiti i za jednako privlačnu varijantu - kombinezon.

Kombinezon se pokazao vrlo praktičnim i chic komadom jer baš poput haljine odijeva nas u jednom komadu i rješava nas jednim potezom mučnih dvojbi oko slaganja stajlinga.

Ovaj odjevni komad s lakoćom se nosi, a u njemu je moguće izgledati dotjerano bez prevelikog truda uz odgovarajuće modne dodatke.

  • +12
Trendi kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Ultra praktične kombinezone fashionistice rado nose u brojnim prigodama, a podjednako su dobro rješenje za mnoge prigode od poslovnih pa do svečanijih uz npr. štikle.

Osim što ovaj komad izgleda nevjerojatno chic, ako je dobro odabran, može savršeno naglasiti obline, a prikriti nedostatke.

Ove sezone je naglasak na modelima s tregerima, no fantastičnih primjeraka i u varijantama s asimetričnim gornjim dijelom, bez rukava, otkrivenih leđa ili ramena, a svečane inačice bez problema se mogu nositi i na nekom svečanijem događanju na otvorenom.