TJEDNI HOROSKOP

Lavovi, Strijelci i Vodenjaci u ljubavi će dobiti sve što požele, a Vage i Ovnovi i ponešto neplaniranog

20.07.2020 u 07:24

Bionic
Reading

Lavovi će se ovoga tjedna sjajno provoditi, a između brojnih blagodati bit će i dobre ljubavne prilike za samce. Strijelci samci će u pravom trenutku povući nadahnut potez i osvojiti naklonost osobe koja im se sviđa, a Vodenjaci će dobro znati što žele i kako da do toga dođu. Obećavajuće poznanstvo Ovnova brzo će prerasti u prijateljstvo, na prvi poljubac neće dugo čekati, a na putovanje bi mogli otići u društvu kojemu se nisu nadali. Vage će u ljubavi dobiti sve što požele, ali moraju računati i na to da će im neki konkurent ili osoba koju su odbili praviti problema

Ovnove u vezi do sredine tjedna očekuju prepirke, no u nastavku će se odnosi popraviti. Izgledni su izljevi nježnosti, zajedničke sportske aktivnosti i dobri provodi. Radna energija i motivacija bit će u porastu, ali će ostati raspršena na razne ciljeve ako je ne obuzdate i usmjerite na nešto korisno. Pri raspolaganju novcem nemojte se prepustiti optimizmu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bilo da su solo, ili da im u vezi nedostaje iskre, Bikovi će se bacit u akciju zavođenja. Bit ćete iznimno raspoloženi za ljubavne nestašluke, ali predmeti vaše žudnje neće dijeliti vaš zanos. Nedostatak takta u ophođenju sa suradnicima ili klijentima zaoštrit će odnose na radnom mjestu. Vaš neuvijen, iako ne i zlonamjeran komentar nekom će se učiniti drskim.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Pierce Brosnan je horoskopski Bik, rođen je 16. svibnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizanci će novu simpatiju iskovati u zvijezde i pobrkati prolazni zanos s istinskom ljubavi. Ne donosite krupne odluke poput zajedničkog useljenja ili zaruka prije no što vam se prvi dojmovi slegnu. Zadržat ćete pozitivan stav u svakoj situaciji. Ništa vas neće moći skrenuti s puta. Intuicija će vam signalizirati što trebate reći i činiti da ostvarite naum.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Emily Ratajkowski je rođena u znaku Blizanaca, 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi će u jednom trenu biti ushićeni, u drugom potišteni. Naglim promjenama raspoloženja zbunjivat ćete i zamarati bližnje. Ako već ne možete utjecati na svoje duševno stanje, kontrolirajte postupke i ne poigravajte se tuđim strpljenjem. Željet ćete obaviti mnogo poslova u kratkom vremenu, ali je vjerojatnije da nećete dovršiti nijedan.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će biti zatrpani pozivima za izlazak i rasprodani danima unaprijed. Jurit ćete s roštilja na kupanje i općenito se sjajno provoditi. Ako ste u vezi, ona će biti osvježena daškom romantike koja će joj ubrizgati nov život. U jednoj opuštenoj prigodi na um će vam iznenada pasti zgodna poslovna zamisao. Raspoloženje i životna energija bit će vam na visini.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Lopez horoskopski je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice će s voljenom osobom razmjenjivati prigovore iako nijedno nisu skrivili ništa osobito. Poduzmite sve da smirite duhove i spriječite zaoštravanje. Ako ste single, vaša će nastojanja donositi skromne rezultate. Radite li u skupini ili s klijentima, koncentracija će vam biti osrednja, a s njom i rezultati. Klonite se agresivnih i bučnih ljudi.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dobrim komuniciranjem i osmijehom Vage će potpuno razoružati voljenu osobu. Nemojte razglašavati svoju ljubavnu sreću da ne izazovete zavist i budite uljudni prema onima koje odbijate. Pružanje intelektualnih usluga ili organizacija evenata neki su poslovi za koje biste se mogli uspješno natjecati. Ako ste poduzetnik, proširit ćete mrežu kontakata i pripremati nove projekte.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni, partner i vi niste osobito zadovoljni stanjem u odnosu, ali ne možete precizno odrediti kakve promjene želite. Povremeno razmjenjujete zajedljive primjedbe, ali se većinom trudite ne povrijediti jedno drugo. Kako dani budu odmicali, vaša volja za radom hlapit će kao voda. Osjećat ćete se i izgledati mrzovoljno, ali suspregnite gnjev da ne širite negativne emocije.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katy Perry je u horoskopu Škorpion, rođena je 25. listopada 1984. Izvor: EPA / Autor: SCOTT BARBOUR

Društveni život Strijelaca bit će vrlo intenzivan, a vi puni optimizma i raspoloženi za zabavu. Nekibi vam članovi obitelji mogli pokvariti raspoloženje neumjesnim pitanjima ili prohtjevima. Kako god se okolnosti razvijale, vi ćete se poput mačke dočekati na noge. Uspjet ćete navoditi druge da prihvate vaša pravila igre.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Valentina Sampaio u horoskopu je Strijelac, rođena je 10. prosinca 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarce bi mogle mučiti nejasne slutnje, sumnje i ljubomora. Imate dojam da vam voljeni nešto prešućuje ili da izbjegava razgovor o osjetljivim temama. Nemojte dizati paniku, nego pozorno (i diskretno) promatrajte njegovo ponašanje. Iskoristite veći dio ljeta za rad, pripremu privatnog posla ili učenje. Zahvaljujući tome bili biste najesen korak ispred suparnika.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Nicole Peltz horoskopski je Jarac, rođena je 9. siječnja 1995. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vodenjaci će biti dobar duh koji donosi veselje na svako mjesto. Kad naiđete na poticajnog sugovornika, ni vi ni on nećete se zaustavljati. S partnerom ćete provoditi više vremena i učvrstiti vaš odnos. Prije no što si na pleća natovarite dodatan teret, proračunajte gdje su vam granice izdržljivosti. Ne uzimajte prevelik zalogaj samo zato da udovoljite drugima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nerealan optimizam ili pesimizam navodit će slobodne Ribe na pogrešne odluke i poteze. Nećete pravovremeno razabirati tko je zauzet, a tko slobodan. Ribe u vezi trpjet će znatno manje stresa. Podnesite mirno moguće kritike nadređenih ili starijih kolega. Neće vam raditi o glavi, nego u dobroj namjeri ukazati na propuste kojih niste svjesni.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.