MANOLO BLAHNIK

Kultne plave cipelice koje je proslavila Sarah Jessica Parker dobile novi dizajn

21.11.2018 u 13:51

Bionic
Reading

Španjolski dizajner cipela Manolo Blahnik vjerojatno prije deset godina nije ni sanjao da će zbog modela cipela koje je osmislio za seriju 'Seks i grad' postati ikona. Plava salonka s dijamantnim okvirom postala je u međuvremenu stvar prestiža, a za deseti rođendan zaslužila je redizajn

Svaka trendseterica i ljubiteljica mode ima ih visoko na listi prioriteta i predmet su žudnje. Riječ je o cipelama Manola Blahnika koje je, prije točno deset godina u prvom nastavku filma 'Seks i grad', proslavila glavna glumica Sarah Jessica Parker.

Vjerojatno mnogi pamte scenu kada Faca pokloni Carrie walk-in garderobu, a na jednoj od polica nalaze se cipele njezina omiljena dizajnera i to u posebnom dizajnu. U njima je između ostalog u filmu i stala pred oltar, kada ih je iskombinirala uz jednostavnu bijelu haljinu i sako.

  • +5
Manolo Blahnik Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Brzo nakon toga pokazale su se kao savršen odabir mnogim drugim mladenkama u svijetu, a i dan danas ih rado biraju pogotovo jer se lako uklope u temu 'nešto plavo' na vjenčanju.

Vjerojatno će zato vijest da kutne Manolice dobivaju nove modele inspirirane New Yorkom povodom desetog rođendana, razveseliti mnoge buduće mladenke i modno osviještene žene.

Na stranicama se mogu vidjeti novi modeli koji odišu čarolijom. U ponudi su klasični plavi modeli obogaćeni natpisom 'A decade od love' (desetljeće ljubavi), te monokromatski modeli s natpisom 'love'. Cijene spomenutih cipela kreću se od paprenih 985 do 1065 američkih dolara (između 6500 i 8000 kuna).

'Nova kolekcija inspirirana je New Yorkom, a posvećena ženskoj dugogodišnjoj ljubavi prema ovoj posebnoj cipeli', poručio je slavni dizajner.