KONAČNO IMA SUPER STAJLING

Petica iz zalaganja: Izuzmemo li cipele, Sofia Vergara izgleda odlično

15.11.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Slavna holivudska ljepotica Sofia Vergara ne puni liste najbolje odjevenih žena svijeta, no katkad i ona uspije spojiti odličan stajling. Ako zažmirimo na cipele, lijepa Kolumbijka isfurala je casual stajling za pet koji bi voljeli isprobati ove jeseni

Najuspješnija televizijska glumica današnjice Sofia Vergara viđena je na Beverly Hillsu kako napušta frizerski salon sa svježe isfeniranom frizurom. Lijepa latina koja u svakom trenutku izgleda njegovano i besprijekorno dotjerano plijenila je svojom ljepotom, ali i odličnim stajlingom idealnim za tmurne jesenske dane.

Atraktivna ljepotica odlučila se za casual stajling - efektnu ružičastu vestu asimetričnog kroja i boyfriend traperice s potpisom brenda AG, začinivši ga skupocjenom ružičastom torbom s potpisom modne kuće Fendi, sunčanim naočalama brenda Miu Miu i ne baš tako genijalnim crnim sandalama s platformom koje potpisuje brend Charlotte Olympia.

  • +14
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Umjesto sandala koje je odabrala i koje su davnih dana izašle iz mode, glumici bi puno bolje pristajale elegantne špic salonke ili primjerice tenisice koje već nekoliko sezona opasno konkuriraju visokim potpeticama, no s obzirom na to da nam je Vergarina ljubav prema platformama i ultra visokim potpeticama dobro poznata, njen odabir cipela ni ovog puta nije bio iznenađenje.

Iskopiraj stajling