FASHION GURU

Cipele koje je Lidija Bačić obula nisu baš najbolji izbor, a zbog njih bi joj na nogama i Šuker pozavidio

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 20.11.2018 15:49
  • Objavljeno 20.11.2018 u 15:49
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Hrvatska dijaspora širi se galopirajućom brzinom, a pritom ne mislim na dijasporu u Argentini i sličnim državama, već na Njemačku. Da bi toj dijaspori približile domovinu, tri zvijezde domaće estradne scene potrudile su se otpjevati svoje najveće hitove i pritom pokazati dobre noge

Maja Šuput sjela je i krenula pjevati u roza haljini koja ima više tila nego da spojiš tri vjenčanice sa svadbi na kojima je nastupala.

Maja Šuput

Maja Šuput

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Toliko je pazila na stajling da je stavila i bandažu u roza boji. Nije ovo najljepša kreacija koju je nosila, ali razumijem da je morala staviti tako nešto jer je prosjedila cijeli svoj nastup, pa je morala biti vidljiva. Frizura je, doduše, mogla biti bolja.

No nije samo Maja zapjevala, već je i Rozgica odradila svoje hitove pred odbjeglim Hrvatima. Jelena se odlučila na nešto po rukavima, a to je možda zato što stalno diže ruke u zrak pa da to izgleda teatralnije. Moram priznati da je njezina haljina bolja od Majine, a i noge su joj došle do izražaja.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Ali nisu one jedine pokazale noge, već se za to odlučila i Lidija Bačić. Njezin stajling ne treba baš pretjerano komentirati jer je, iskreno, najlošiji. Cipele koje je obula nisu baš najbolji izbor jer su joj noge učinile takvima da bi joj na njima i Šuker pozavidio.

Lidija Bačić

Lidija Bačić

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Koja ima bolji stajling i noge, odlučite vi, a iseljenicima je ionako bilo dovoljno to da pjevaju na materinjem jeziku.

JUBILARNO IZDANJE

Mišo Kovač predvodio zvijezde u Frankfurtu: Na Hrvatskoj noći raspjevao preko 10 tisuća iseljenika

Pogledaj galeriju
60

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!