MEZIMICINA JEDINA STILISTICA

Katy Perry uvažava modne savjete zaručnika Orlanda Blooma, ali kad je u pitanju njihova Daisy Dove, konce drži u svojim rukama

18.12.2021 u 15:31

Bionic
Reading

Kad jedno drugom daju modne savjete, Kate Perry i zaručnik Orlando Bloom brutalno su iskreni i međusobno uvažavaju mišljenja, ali odijevanje 15-mjesečne Daisy Dove uzima u svoje ruke

Tijekom gostovanja u emisiji E! News's Daily Pop show 37-godišnja pjevačica je podijelila s gledateljima kako se ona i njen zaručnik, glumac Orlando Bloom, ne ustručavaju međusobno kritizirati odjeću.

Perry 29. prosinca započinje svoje rezidencijalne nastupe u Las Vegasu 'Katy Perry: PLAY', o kojima još nije uspjela razgovarati sa Bloomom, jer je bio zauzet snimanjem. 'Razgovarali smo nešto o kostimu i šminki, ali bit će zabavno kad mu ovo pokažem', kaže Perry.

Pjevačica otkriva da se nimalo ne suzdržavaju kad jedno drugom iznose svoja iskrena mišljenja.

'Znam mu reći: 'Dušo, nemoj to nositi. Izgledaš kao... Jednostavno nemoj!'', kaže Perry.

Zvijezda je natuknula nekoliko detalja o svojim stajlinzima koji očekuju njenu publiku u Las Vegasu.

'Vlasulje neće biti toliko divlje kao što su bile u prošlosti. Dala sam ljudima ono što su htjeli. Vratila sam se crnoj kosi pa ću je samo malo raspuhati. Bit će to velika, stara stvar. A bit će i malo seksi', kaže Perry i dodaje kako sa svojim kostimima punim ukrasnih kamenčića priprema iznenađenje.

  • +19
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Njene obožavatelje i dalje uzbuđuje njoj svojstven kameleonski stil, a neke komade svoje legendarne garderobe planira ostaviti 15-mjesečnoj kćeri Daisy Dove.

'Imam neku vrstu trezora u kojem čuvam stvari za nju. Ne znam gdje će moći nositi svu tu ludu odjeću, ali čuvam je za nju', kaže Perry i otkriva kako kasno noću lovi na Eastyju male slatke kostime za svaku prigodu. 'Imam omiljenu licitarsku haljinicu – baš svi moji snovi se ostvaruju', kaže Perry.

ZASJALE POD REFLEKTORIMA

Gala večer u Los Angelesu okupila najveća imena današnjice, a ovako je to izgledalo na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Priznaje i da je slaba na preslatke 'mama-kćer' kombinacije, ali i da je ona stručjnakinja za odabir odjeće za Daisy, a ne Bloom.

'Ne, dušo, ja sam stilistica br. 1. Ja sam ta. Čak i ponekad kad radim, pa je obuče naša dadilja, znam reći: 'Sviđa mi se, ali hajdemo joj to obući kasnije'', kaže Perry.