holivudski par

Jednim detaljem Katy Perry pokrenula je glasine o udaji za Orlanda Blooma

16.03.2021 u 21:18

Bionic
Reading

Američka pop zvijezda Katy Perry na ulicama Los Angelesa uspjela je pokrenuti glasine o udaji za Orlanda Blooma, zvijezdu filmske franšize 'Gospodar prstenova', nakon što su prošle godine postali roditeljima kćerkice Daisy

Nakon što su nekoliko tjedana uživali na egzotičnim Havajima u društvu mezimice i bliskih prijatelja, slavni holivudski par vratio se u Los Angeles.

Orlando Bloom i Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dežurnim paparazzima koji su ih uočili u šetnji holivudskom prijestolnicom posebno je zapeo za oko novi prsten na ruci pop zvijezde kojim je uspjela pokrenuti glasine o tajnoj udaji za zvijezdu filmske franšize 'Gospodar prstenova', a njihovi medijski predstavnici glasinu o vjenčanju još uvijek nisu potvrdili niti demantirali.

Svoju vezu pop zvijezda Katy Perry i glumac Orlando Bloom okrunili su zarukama u veljači 2019. godine, a u kolovozu prošle godine postali su roditeljima djevojčice imena Daisy.

Njihova ljubavna veza započela je 2016. godine da bi ju prekinuli iduće i ponovno obnovili početkom 2018. godine na egzotičnim Maldivima. Prije veze s Bloomom, Katy Perry bila je u dvogodišnjem braku s komičarom Russellom Brandom, dok je Bloom prethodno bio u trogodišnjem braku s australskom manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima 10- godišnjeg sina Flynna.

Katy i Orlando svoju vezu planirali su okruniti brakom 2019. godine, ali su to odgodili za prošlo ljeto, kad su bračne zavjete trebali izreći u Japanu. No tada je došlo do nove odgode zbog Katyne trudnoće i pandemije koronavirusa, a kad sklapanje braka dođe na red, navodno su u planovima imali održati dva vjenčanja, jedno 'lokalno' i jedno na nekoj posebnoj destinaciji koja se, po svemu sudeći, odnosila na Havaje.