PONOSNE MAJKE I OČEVI

Za njih će 2020. ipak biti posebna: Pogledajte tko je sve u ovoj izazovnoj godini dobio prinovu

29.12.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Uz sve što je godina na izmaku donijela, nekim se parovima sreća osmjehnula i donijela najljepše moguće vijesti. Brojni naši estradnjaci, sportaši i kulturnjaci kao i oni iz svijeta postali su roditelji. Ovo su slavne bebe koje su obilježile 2020. godinu

Sam početak godine, kada nam koronavirus još nije ni bio na pameti, supružnici Franka Batelić i Vedran Ćorluka primili su najljepše moguće vijesti. 5. siječnja na svijet je stigao njihov prvi nasljednik, sin kojem su podarili ime Viktor. Franka je rodila u Zagrebu u Petrovoj bolnici, a njezin suprug bio je prisutan na porodu.

Nekoliko dana nakon njih bebica je usrećila još jedan domaći par. Tenisač Marin Čilić postao je ponosni otac. Njegova voljena supruga Kristina rodila mu je sina, a par se odlučio dati mu vrlo tradicionalno dubrovačko ime. Malenog su nazvali Baldo.

Samo dan nakon Valentinova prvo je dijete na svijet donijela naša najpoznatija plus size manekenka i model Lucija Lugomer.

‘Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo. Evo najvećeg poklona na svijetu.Mi smo super, porod je bio fenomenalno iskustvo baš kao i cijela trudnoća, a ništa od toga ne bi bilo tako da nije osoblja Vinogradske bolnice kojima smo od sveg srca zahvalni! Wow! Leone, ajmo zajedno mijenjati svijet. Unaprijed hvala vam svima na čestitkama i prekrasnim željama', poručila je Lucija nakon poroda javno na svom Instagram profilu.

Baš u trenu kada je koronavirus već itekako harao našom zemljom, a i ostatkom svijeta, ali i kada je Zagreb zadesio razoran potres, trudna Elin Kostelić proživljavala je istovremeno i svoje najljepše trenutke. U Petrovoj bolnici u Zagrebu, iz koje je potom brzo evakuirana, rodila je blizanke Katu i Janu.

U jeku epidemije koronavirusa, ali i potresa, u Zagrebu je rodila i glumica Marija Borić. Na svijet je donijela dječaka, koji je posebno razveselio njezina supruga Branimira Jerneića. Na njihovu veliku žalost Branimir nije mogao biti prisutan na porodu, zbog epidemioloških mjera.

  • +2
Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sredinom travnja otac je u 71. godini života ponovno postao holivudski šarmer Richard Gere. Nakon što su u veljači prošle godine dobili sina Alexandra, Gere i njegova supruga Alejandra Silva u najvećoj su tajnosti dobili i drugo dijete. Osim toga, slavni glumac iz braka s Carey Lowell ima 20-godišnjeg sina Homera, a Alejandra iz braka s biznismenom Govindom Friedlandom sedmogodišnjeg Alberta.

Nakon petorice sinova, početkom svibnja ove godine Elon Musk dobio još jedno dijete. Britanska pjevačica Grimes rodila je njihovo prvo zajedničko dijete. Dobili su sina kojem su dali vrlo neobično ime - X Æ A-12 Musk.

Lipanj je pak bio poseban za glumicu Michelle Williams. Glumica koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson's Creek', rodila je dijete u vezi s partnerom, producentom Thomasom Kailom. Prinovi se razveselila i njezina 15-godišnja kći Matilde iz prijašnje veze s preminulim glumcem Heathom Ledgerom.

Sredina srpnja bilo je posebno razdoblje za našu glumicu Natašu Janjić Medančić, koja je rodila drugo dijete. Sa suprugom Nenadom Medančićem je nakon sina Tonija, dobila kćer Kaju.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic

Malo nakon njih prinovu su u svoje naručje primili producent i direktor koncepta Fashion.hr Vinko Filipić i nekadašnja manekenka, danas direktorica PR i event agencije, Sanela Saferagić Filipić. Ponosni roditelji malenom su nadjenuli ime Franko.

Pjevačica Katy Perry i njezin zaručnik, glumac Orlando Bloom postali su roditelji krajem kolovoza ove godine. Dok je pjevačici kćer Daisy Dove prvo dijete, Orlando već iz prijašnjeg braka s manekenkom Mirandom Kerr ima sina.

Sam kraj ljeta bio je izuzetno sretan i radostan za glumicu koja se proslavila u seriji ‘Tračerica’. U obitelj Leighton Meester i Adama Brodyja stigao je još jedan član. Par je u braku od 2014., a u kolovozu 2015. dobili su kćer Arlo Day, a sada su dobili sina.

Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih nogometaša, Edin Džeko pohvalio se sredinom rujna sretnim vijestima. Njegova voljena supruga Amra podarila mu je još jedno dijete. Nakon četverogodišnje Une i dvogodišnjeg Danija dobili su kćer kojoj su dali ime Dalia. Osim njih, Amra ima iz prvog braka i 17-godišnju Sofiju.

Nakon devet mjeseci slatkog iščekivanja, rujan je bio odlučujući mjesec za voditeljicu Marijanu Batinić. Ona je u Zagrebu rodila svoje drugo dijete, kćer Rozu. Uz nju lijepa Splićanka ima kćer Enu koju dijeli sa suprugom Matejom Pašalićem.

Američka manekenka i model Gigi Hadid 24.rujna rodila je svoje prvo dijete. S partnerom Zaynom Malikom dobila je djevojčicu. Samo dan kasnije slične su emocije preplavile obitelj Todorić. Najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić dobio je drugo dijete sa suprugom Milicom. Rodila se kćer kojoj su dali ime Aria.

  • +5
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Holivudska glumica Amanda Seyfried i njezin 44-godišnji suprug Thomas Sadoski nakon trogodišnje kćerkice dobili su koncem rujna i sina. Da je uopće trudna, 34-godišnja glumica tajila je od javnosti, stoga je, malo je reći, objava na Instagram profilima INARA i War Child USA iznenadila sve.

Reperica i muza našeg modnog dizajnera Juraja Zigmana, Nicki Minaj, postala je majka 1. listopada ove godine. Prinovi se iznimno razveselio i njezin suprug Kenneth Petty.

Sretnu vijest da je u najvećoj tajnosti njegova kći Tamara dobila drugu kćer, otkrivši tako i trudnoću za koju su znali tek rijetki, javnosti je potvrdio Bernie Ecclestone u listopadu. Bernie Ecclestone, potvrdio kako je njegova kći rodila u Švicarskoj, u istoj bolnici u kojoj je i njegova treća supruga Fabiana Flosi samo dva mjeseca ranije rodila sina Acea, njegovog prvog muškog nasljednika.

Sreća i neopisivo veselje ispunili su sredinom listopada obitelj našeg nogometaša Matea Kovačića, čija je lijepa supruga Izabel rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Izabel je na svijet donijela dječaka kojem su novopečeni roditelji nadjenuli ime Ivan.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

2020. će po lijepome pamtiti i glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević, koji su dobili drugo dijete. Dvije godine nakon rođenja kćeri Maše, dobili su sina Jakšu. Unatoč svemu lošem, ova je godina za glumca Jana Kerekeša završila najbolje moguće. Njegova supruga Vika podarila mu je nasljednicu. ‘Moja ljubav je na svijet donijela božanstvenu malu djevojčicu Unu’, poručio je Kerekeš svijetu.

  • +3
Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sam kraj godine bio je poseban za zvijezdu Marvelovih filmova, američkog glumaca Josh Brolin. Sa suprugom Kathryn Brolin ovih je blagdana dočekao djevojčicu kojoj su nadjenuli neobično ime.

'Chapel Grace Brolin rođena u 6:20 sati na Božić. Naš mali anđeo', napisala je supruga holivudske zvijezde na svom Instagramu profilu, pritom podijelivši fotografiju djevojčice.

  • +2
Josh i Kathryn Brolin Izvor: Profimedia / Autor: John Rasimus, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia