ISTI TIPOVI

Kate Hudson pada na rokere

14.06.2010 u 14:46

Bionic
Reading

Možda se Matthew Bellamy, frontmen britanskog benda Muse ne može pohvaliti markantnim izgledom, ali čini se da je lijepu glumicu Kate Hudson osvojio šarmom i talentom

Američka glumica Kate Hudson posjetila je ovaj vikend Pariz, gdje je prisustvovala glazbenom spektaklu, rasprodanom koncertu britanskih rokera Muse. Sljedeći dan uočena je u šetnji s frontmenom Matthewom Bellamyjem.

Atraktivna 31-godišnja glumica s rokerom se viđa već neko vrijeme, a on je već navodno nekoliko puta tajno odlazio u Ameriku da se nađe s njom, prenosi magazin People. Kćerka Goldie Hawn i njezin novi odabranik uživali su u romantičnoj šetnji centrom Grada Svjetlosti, a zatim otišli na ručak u luksuzni Brasserie Lipp.

Tamo su ih zatekli i paparazzi, pa su izišli na stražnji izlaz da izbjegnu medijsku pažnju. Očito je Kate slaba na glazbenike; naime, s pjevačem skupine The Black Crowes Chrisom Robinsonom, bila je u braku u kojemu su dobili i sina Rydera (6). Nakon toga bila je u vezi s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, a nakon prekida provela je godinu dana odmarajući od veza i ljubavnih trzavica.