tako efektno

Kao stvorena da se nosi godinama: Zarina crvena haljina predmet je žudnje brojnih trendseterica

31.05.2023 u 12:15

  • +4

Zara haljina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zara ponovno razbuktava strasti među zaljubljenicama u modu i ovaj put na listu želja stavlja prekrasnu crvenu haljinu s pelerina rukavima

Kada su u pitanju ljetna vjenčanja i proslave, ima li boljeg izbora od crvene haljine fantastičnog kroja? Teško, složit će se kako modni stručnjaci, tako i zaljubljenice u modu. Crvena je strastvena, ženstvena, laskava, vesela, seksi... Dobra haljina u ovoj nijansi trebala bi biti sastavni dio svake capsule garderobe, a ovaj novi model sa Zarinih polica svakako ulazi u uži izbor.

S dugom strastvenom crvenom haljinom, punom pokreta i fluidnosti, brend koji vodi Marta Ortega ponovno premašuje sva očekivanja. Lepršava haljina s naglašenim V izrezom, dugim rukavima i otvorima u obliku pelerine predstavlja super upečatljiv dizajn, ali u isto vrijeme dovoljno klasičan, tako da je nosiva sezonama.

S naglašenim strukom i decentnim naborima, ovaj dizajn lijepo laska i naglašava siluetu, a pristupačna cijena od 45 eura svakako mu daje dodatan plus. Osim toga, o popularnosti ove kreacije govori i podatak koji donosi španjolsko izdanje Ellea - čak 80 posto kupaca ovu kreaciju stavilo je u svoju košaricu.

  • +17
Zara - haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo