odličan efekt

Ovo nam treba u ormaru: Zara ima tako dobru midi suknju koja figuru čini vitkijom

15.05.2023 u 12:50

Zara suknja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Popularnom high street brendu Zara nekako uvijek pođe za rukom oduševiti novim modelima koji nas vesele, no ovog puta španjolski brend nadmašio je sam sebe. Na police stiže suknja visokog struka koja figuru čini vitkijom, i uz to nosiva od jutra do mraka

Nova Zarina kolekcija već je pridobila popriličan broj obožavatelja, a za oko nekako najviše zapinju modeli suknji koje je španjolski brend predstavio ove godine. Mnogi će se bez pogovora složiti da je to jedna od Zarinih najboljih kolekcija, jer su dizajneri u obzir uzeli nevjerojatan broj stvari.

Kao prvo, tu je izbor tkanina i boja koji određene komade čine tako posebnima te imaju raskošan efekt koji trenutno stilizira figuru. A pažnju posebno privlači Zarina pencil suknja u retro stilu koja osvaja na prvi pogled.

Prekrasna i elegantna pencil suknja

Prilikom kreiranja savršene suknje za proljetne dane Zarini dizajneri poslužili su se trompe l'oeil trikom, vizualnom varkom tako popularnom u Hollywoodu. Idealna za dane u uredu, ali i dotjeraniji izlazak s društvom, ovaj modni komad omogućuje eleganciju bez žrtvovanja udobnosti. Visoki struk lijepo oblikuju trbuščić, te se ovaj model može pohvaliti 'efektom mršavljenja'. Color block midi suknja napravljena je u dvije boje od mješavine lana, a stražnji šav skriva patentni zatvarač.

Savršena za nošenje uz sve lijepe, proljetne bluze i košulje, Zarinu pencil suknju krasi kombinacija crne i tirkizno plave boje. Prednji plavi dio djeluje vrlo efektno i naglašava gornji dio, dok strateški u crno obojan stražnji dio te bočne strane imaju funkciju oblikovanja bokova i izduljivanja figure. Možete li odoljeti?

  • +5
Trendi suknje za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije