možete li odoljeti?

Police Zare preplavile su odlične haljine, a ovo su neke od najljepših

26.05.2023 u 12:38

  • +17

Zara haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ljeto je sezona haljina, tu nema rasprave. Šarolikost izbora omogućuje da, bez obzira na stil, pronađemo onu savršenu, za nošenje od jutra do mraka. A tu nastupa popularni high street brend Zara, koji je i ove sezone pripremio stilske poslastice

Zara ima nevjerojatnu moć jednako dobro na tržište izbaciti najbolje što se tiče klasičnih, bezvremenskih komada i onih trendovskih. Trenutno Zara, kao omiljeno odredište trendseterica i 'it' djevojaka, predvodi u nekoliko kategorija.

Tu su kolekcije cipela koje su izvan razine izvrsnosti ovog high-street svijeta, ali tu je i nevjerojatan izbor komada za capsule garderobu koji će savršeno doći kako u ormarima ljubiteljica minimalizma tako i onih vječnih zagovornica maksimalizma.

U tjednima pred početak ljeta posebnu pažnju privlače sandale, a s porastom temperatura sada u fokus dolaze i prekrasne haljine. Od šetnje gradom, ležernog ručka, odlaska na plažu pa do odlaska na posao ili ljetno vjenčanje – tu su modeli savršeni za sve prigode, bilo u mini, midi ili maksi verziji.

  • +16
Zarine sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo