MONIKA KRAVIĆ MAMIĆ:

'Još mi je nestvarno to da imam muža, djecu'

05.02.2014 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon šest godina izbivanja voditeljica Monika Kravić Mamić vratila se na male ekrane. Lijepa voditeljica raspričala se o svom odnosu sa suprugom Marijem Mamićem kao i o njihovo dvoje djece, sinovima Josipu i Jakovu

Monika Kravić Mamić odradila je svoju prvu emisiju, 'Extra Magazin' na RTL-u, u ulozi voditeljice. I premda to tako nije izgledalo na ekranu, priznala je da je imala laganu tremu. U intervjuu u novom broju tjednika Story, Monika je otkrila je li joj odluka o povratku na posao nakon šest godina pauze bila teška, je li ju donijela sama te kako kao zaposlena mama dvoje djece usklađuje posao i obitelj.

Voditeljica je pričala i o svojim sinovima, petogodišnjem Josipu te jednogodišnjem Jakovu.
'Josip je vrlo nježan, plah, senzibilan… Mislim da Jakov neće biti takav i zato će bolje proći u životu', rekla je između ostalog te pohvalila supruga Marija kao sjajnog oca i supruga.

'Naravno da svaki odnos ima uspona i padova, ali nikada nismo pali toliko i na takav način da bismo razmišljali o ičemu drugome osim o tome da idemo dalje i uživamo u životu s našom djecom', kazala je Monika, progovorivši i o tome s kakvim se sve predrasudama susretala zbog prezimena Mamić.

'S predrasudama sam se susretala puno prije nego što sam se udala za Marija, pa me to nije previše iznenadilo. Ljubav ne pita. Zaljubila sam se u Marija i sve što ide s njime u paketu', rekla je Monika, pohvalivši i djeda Zdravka.