NA CRVENOM TEPIHU

Jedan krivi korak dijelio ju je od modne katastrofe: Izazovna haljina zadala probleme Oliviji Wilde

20.09.2022 u 10:21

Bionic
Reading

Film ‘Don’t Worry Darling’ obilježen brojnim skandalima novi je redateljski uradak Olivije Wilde. Nakon Venecije, holivudska zvijezda ga je u odsustvu glumačke postave predstavila na filmskom festivalu u San Sebastianu

Novo 70. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u San Sebastianu svojom pojavom uveličala je i 38-godišnja Olivia Wilde. U sklopu predstavljanja filma ‘Don’t Worry Darling’, crvenim tepihom u Španjolskoj prošetala je u zavodljivoj haljini zbog koje je umalo doživjela modnu katastrofu.

Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spomenuta haljina djelo je modne kuće Valentino i dio haute couture kolekcije brenda za sezonu jesen/zima. Umjesto dramatičnog proreza na leđima, njezin dugi šlep presvučen sjajnim šljokicama, kao i ostatak kreacije, Oliviji je zadao prave probleme.

Ispod haljine nosila je visoke salonke u špic, model Jade s potpisom Gianvita Rossija, čija je visoka potpetica prilikom hoda zapinjala za dugi šlep haljine.

Kako bi izbjegli modnu katastrofu na crvenom tepihu, glumici i redateljici u pomoć je uskočilo festivalsko osoblje mičući šlep haljine kako bi neometano stigla do kino dvorane.

Prije filmskog festivala u San Sebastianu, Olivia Wilde svojim modnim odabirima plijenila je pažnju na ovogodišnjem izdanju venecijanske Mostre, a posebno pamtljivim ostala su njezina dnevna izdanja u znaku velikog sezonskog hita - kaubojki do koljena.

Olivia Wilde u hit čizmama sezone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia