LJUBITELJ KAŠMIRA

Brad Pitt zaplovio modnim vodama, a evo kako izgledaju komadi iz njegove luksuzne kolekcije

15.09.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Osim što je ljetos promovirao film ‘Bullet Train’ u kojem tumači jednu od glavnih uloga i povremeno ‘zapalio’ crveni tepih u lanenim kombinacijama, oskarovac Brad Pitt u ist je vrijeme radio na zanimljivom modnom projektu

Udruživši snage s prijateljicom Sat Hari Khalsom, dizajnericom nakita i holističkom iscjeliteljicom, 58- godišnji glumac stvorio je luksuzni konfekcijski brend isključivo posvećen materijalu kašmira.

Nazvan God's True Cashmere, brend je prije nekoliko tjedana predstavljen putem Instagrama, a komadi iz prve kolekcije od 1. rujna biti će dostupni u prodaji putem luksuzne modne trgovine Selfridges.

Mekoća, kvaliteta i razumnost, ono je što su dva suosnivača God's True Cashmere željela stvoriti. Kako bi uspjeli u navedenom, Brad Pitt i Sat Hari surađivali su s talijanskim obrtnicima i etičkim farmama koje proizvode visokokvalitetni kašmir. Kako bi izbjegli prekomjernu proizvodnju svoje artikle nude u ograničenim količinama.

Među komadima iz prve kolekcije nalaze se udobne majice s kapuljačom, ležerne hlače i tople, jednobojne košulje i verzije s tartan uzorkom, koje bismo ‘rado nosili za prohladnih vikenda’ prema glumčevim riječima.

U BERLINU

U suknji otkrio tetovaže: Brad Pitt bio je zvijezda premijere zbog nesvakidašnje modne kombinacije

Pogledaj galeriju

Iako prva linija brenda nije previše široka po pitanju modela, dvojac na čelu God's True Cashmere želio je prije svega istaknuti kvalitetu pređe kao i kombinaciju boja i holističkih ukrasa. Doista, ultimativni boemski detalj koji je dizajnirala Sat Hari može se pronaći na košuljama, čije su kopče ukrašene dragim kamenjem ručno izrezbarenim u Indiji. Cijena koju treba platiti za održavanje topline dok aktivirate čakre? 1600 eura, odnosno nešto više od 12 tisuća kuna koliko je potrebno izdvojiti za običnu košulju iz kolekcije.