MODNA POČAST PLAVUŠI

Ana de Armas ne prestaje nizati stajlinge inspirirane kultnim izdanjima Marilyn Monroe

16.09.2022 u 09:26

Bionic
Reading

Kako bi na najbolji mogući način odala počast legendarnoj holivudskoj plavuši koju utjelovljuje u filmu ‘Blonde’, glumica Ana de Armas pobrinula se pažljivim odabirom kreacija za hod crvenim tepihom

'Inspiracija za haljinu je bilo odavanje počasti ikoničnim haljinama koje je ona nosila, bilo na filmu ili stvarnom životu. Željela sam kombinirati siluetu bijele haljine koju je nosila u 'Sedam godina vjernosti' i boju iz 'Muškarci više vole plavuše'. Željela sam nešto lagano, da imam osjećaj da leprša jer mi se čini da je to najsličnije njoj, njenom duhu', izjavila je 34- godišnja ljepotica iz Kube o haljini koju je proteklog tjedna nosila na crvenom tepihu u Veneciji.

  • +19
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poput zadivljujuće ružičaste haljine, za blještavi model na premijeri filma ‘Blonde’ u Los Angelesu pobrinuo se dizajner Nicolas Ghesquière na čelu modne kuće Louis Vuitton.

Halter ovratnika i s mnoštvom presijavajućih ljuskica brojne je podsjetila na zlatnu haljinu kakvu je Marilyn Monroe nosila u filmu ‘Muškarci više vole plavuše’ 1953. godine.

Temeljena na istoimenom bestseleru autorice Joyce Carol Oates, Netflixov film 'Plavuša' (Blonde) s Anom de Armas u ulozi Marilyn Monroe na streaming uslugu stiže 28. rujna.

  • +4
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia