DOMINACIJA KAUBOJKI

Čini se da su ovo jedine čizme koje će svi željeti nositi narednih mjeseci, a iz njih ne izlazi ni Olivia Wilde

07.09.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Novi film Olivije Wilde s razlogom slovi za jedan od onih o kojemu se najviše govori na novom izdanju filmskog festivala u Veneciji - kako zbog skandala koji ga prate tako zbog modnih odabira njegovih aktera

Ekipa filma ‘Don’t Worry Darling’ ne prestaje puniti medijske stupce otkako je doživio svoju svečanu premijeru u Veneciji. Njegova redateljica Olivia Wilde, s druge strane, zaintrigirala je modnu javnost svojim odjevnim kombinacijama na Mostri, od kojih se posebno izdvaja stajling stvoren za dnevno predstavljanje filma.

  • +12
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica i redateljica za druženje s pripadnicima sedme sile odabrala je šik zeleni komplet iz Chanelove haute couture kolekcije za 2023. godinu, a njega je odlučila nositi uz crni grudnjak u službi topa i veliki jesenski hit – kaubojke do koljena.

Da su joj crne kaubojke trenutno omiljeni model pokazala je i po dolasku u Veneciju, kad ih je nosila uz bijele hlače i košulju. Iako ova kombinacija možda na pvi pogled ne djeluje kao najsretnije rješenje, Wilde ju je više-manje isfurala.

Olivia Wilde u hit čizmama sezone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su se sramežljivo počele vraćati na modnu scenu unazad nekoliko sezona, ove godine popularnost kaubojki naprosto je eksplodirala te ih u posljednje vrijeme stalno viđamo kako na Instagramu, tako i na poznatim ljubiteljicama mode koje ih nose s puno stila.

  • +23
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poput kraljice bikinija Emily Ratajkowski ili it djevojke Kendall Jenner, odabir Olivije Wilde činila je crna verzija kaubojki. Umjesto balerinki, jednostavnih sandala s remenčićima ili klasičnih salonki, Wilde je krajnje elegantan komplet parirala s kaubojkama istvoremeno dokazujući njihovu svestranost I status trendovske obuće jeseni.