TJEDNI HOROSKOP

Jarcima raste popularnost u društvu, Strijelcima na poslu, a Vodenjacima će trebati puno strpljenja

17.09.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Zbog porasta poslovnih ambicija Strijelci će se narednog tjedna posvetiti radu, a nekima će se čak ukazati mogućnost prelaska na odgovorniju poziciju. Jarci će biti popularni u društvu pa ih očekuje tjedan ispunjen smijehom i zabavom. Vodenjake očekuje nestabilnost u odnosu s partnerom, a napeto će biti i na poslu

Ovnovi će biti previše zauzeti poslom i svakodnevnim obavezama da bi mislili na ljubav. Samce očekuje flert s poslovnim suradnikom. Nastojite privesti kraju započete poslove prije no što se posvetite novim projektima. Ne budete li pažljivi, nagomilani zaostaci prouzrokovat će vam probleme. Pogodno je vrijeme za razgovor za posao.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će u ljubavi ići na sve ili ništa. Ako vam partner ne daje ono što želite, potražit ćete pažnju na drugom mjestu. Samci će se upustiti u odnos koji će ispuniti njihove najskrivenije erotske fantazije. Budete li dovoljno hrabri i samouvjereni, uspješno ćete prodati svoj brend i na tome dobro zaraditi.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nesigurnost Blizanaca doći će do izražaja u vezama pa ćete pratiti svaki partnerov korak i provjeravati mu džepove zbog straha da vam nije iskren. Sukobit ćete se s članovima obitelji u vezi nasljedstva ili imovinskih pitanja, a neki od vas pravdu će potražiti sudskim putem. Pazite se nepromišljenih ulaganja i pogrešnih procjena.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavna veza bit će Rakovima izvor zadovoljstva, a mnogi će parovi početi raditi na proširenju obitelji. Ako ste slobodni, osvajat ćete pažnju suprotnog spola šarmom i zamamnim izgledom. Radni dani bit će dinamični, a zbog prirode posla češće ćete putovati i biti na terenu. Ostvarit ćete brojne nove kontakte od kojih ćete uskoro imati korist.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi neće uspjeti pronaći zajednički jezik s partnerom. O svemu ćete imati posve različito mišljenje pa će biti nemoguće postići ikakav dogovor. Nećete se dobro snalaziti u stresnim situacijama. Nervozni zbog nagomilanog posla, otresat ćete se na kolege koji su vam se slučajno našli na putu. Bit ćete u prilici dobro zaraditi, no novac vam se neće dugo zadržavati u rukama.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će nove ljude upoznavati na društvenim mrežama. Duga i prisna komunikacija s jednim pojedincem ohrabrit će vas da zakažete susret u stvarnom životu, a vašoj sreći neće biti kraja kad shvatite da između vas ima kemije. Porast samopouzdanja ohrabrit će vas da se borite za poslovni uspjeh.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vagama će nedostajati samopouzdanja da bi se odvažile na zavođenje pa će im ljubavna sreća uvelike ovisiti o spremnosti druge strane na preuzimanje inicijative. Nećete se uspjeti prisiliti na rad. Zaduženja ćete obavljati preko volje, što će dovesti do mizernih rezultata. Pazite da vas šef zbog toga ne opomene i zatražite pomoć ako procijenite da vam je potrebna.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni, magnetski ste privlačni i toga ste itekako svjesni. Zavođenje će vam biti omiljena zanimacija, a netko s kim ćete se upustiti u flert brzo će postati važan dio vašeg života. Dobro ćete se nositi s nagomilanim poslovnim obavezama. Razgovor sa šefom uvjerit će vas da je pred vama sjajna poslovna budućnost pa ćete se nastaviti truditi.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će patiti za nekim koga ne mogu imati. Fokusirat ćete se na pojedinca koji je zauzet ili vam iz nekog drugog razloga ne može uzvratiti osjećaje pa nećete ni primijetiti da se simpatični poznanik trudi osvojiti vašu pažnju. Porast poslovnih ambicija nagnat će vas da se posvetite radu. U nastojanju da zadivite šefa, dulje ćete ostajati u uredu i baviti se zadacima koji ne spadaju u opis vašeg posla.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarce će prijatelji zasuti pozivima za izlazak pa ih očekuje tjedan ispunjen smijehom i zabavom. Parovi će planiranjem putovanja uspješno razbiti bračnu monotoniju. Ostvarit ćete uspješnu suradnju s inozemstvom, a povećana je mogućnost odlaska na poslovni put. To će vam pružiti ne samo novo iskustvo, već i priliku da proširite krug poslovnih poznanika.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će osjećati da se udaljavaju od partnera. Bit ćete nemoćni jer nećete znati što možete poduzeti kako biste poboljšali situaciju. Nemojte u ovom trenutku donositi odluke o budućnosti vaše veze. Smatrat ćete da je šef prema vama nepravedan pa biste mogli planuti i posvađati se s njim, no to se neće pokazati osobito mudrim potezom.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će biti svjesne svoje privlačnosti i dojma koji ostavljaju na druge. Zbližit ćete se s nekim iz drugog grada ili države, no udaljenost vam neće predstavljati problem. Nećete se slagati s mišljenjem kolega i poslovnih partnera. Tvrdoglavo ćete ustrajati u svojim stavovima. Mogli biste prosperirati ako pokažete više sluha za timski rad.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia