ASTRO INFO

Doznajte kakvi su vam izgledi za uspjeh tijekom vladavine Djevice

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 23.08.2018 06:25
  • Objavljeno 23.08.2018 u 06:25
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vladavina urednog i praktičnog znaka Djevice ove godine počinje u četvrtak 23. kolovoza u 6 sati i 10 minuta, a završava na jesensku ravnodnevicu 23. rujna

Kada je Sunce u znaku Djevice, ljude zahvaća potreba za jednostavnošću, praktičnošću i sigurnošću. Osjetit ćete porast zanimanja za zdravlje i njegu tijela, istančaniji smisao za detalje, povećanu želju za redom i predvidljivošću.

Sada je pravo vrijeme za oslobađanje od nepotrebnih stvari, pravljenje mjesta za novo i stvaranje zaliha za zimu. No težnja za besprijekornim redom i vrhunskim rezultatima može vam se obiti o glavu u vidu pojačane anksioznosti i opsesije.

Slika neba tijekom vladavine Djevice ove godine puna je proturječnih planetarnih utjecaja. Ozračje će biti iznimno povoljno za obavljanje opipljivih radova te rješavanje poslovnih i novčanih pitanja.

To će najviše pogodovati Bikovima, Jarčevima i samim Djevicama. Odluke koje donesu i interesi koji ih sada zaokupe donijet će im obilje dobrih rezultata i dugoročan uspjeh.

  • +43
  • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe i Rakovi, ali i mnogi Blizanci i Strijelci, idućih tjedana poslušat će svoju intuiciju i prepoznati priliku za ljubavnu sreću ili uspjeh u poslu. Ipak, neće biti potpuno oslobođeni povremenih briga i sumnji u sebe.

Vodenjaci, Lavovi i Škorpioni često će gubiti takt i smirenost i ulijetati u sukobe. Neočekivani naleti snažnih osjećaja ometat će im sposobnost zaključivanja i odgoditi ostvarenje planova.

Mlađak u znaku Djevice 9. i 10. rujna smirit će njihove uzburkane strasti te naglasiti maštovitost i kreativnost. Posljednji dani vladavine Djevice donijet će veliku jasnoću i razboritost cijelom zodijaku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!