SJAJAN DIZAJN

Zavirite u kuhinju Anite Dujić koja je prava interijerska senzacija

01.04.2022 u 12:28

Bionic
Reading

Bivša manekenka Anita Dujić proteklih mjeseci rado pokazuje znatiželjnim obožavateljima detalje svog novog doma u koji je uselila s kćerkicom Lily i suprugom Duncanom Broadfootom

Kroz nekoliko objava Anita Dujić uvela nas je u svoj novi dom iz snova, koji je izgradila sa suprugom Duncanom Broadfootom. U stambenoj zgradi okruženoj zelenilom, par je kupio stan u prizemlju s prostranom terasom.

Iako Aniti puno upita dolazi oko uređenja cijeloga stana, najviše ih je ipak koncentrirano na kuhinju vrijednu divljenja, Kombinacija bijele i drvenih ploha u suncem okupanoj kuhinji spoj je koji često možemo u zadnje vrijeme vidjeti na Pinterestu pod idejama za dizajn interijera.

Tom šarmantnom tonu nije odoljela ni Anita, koja sada otkriva da je cijela ideja njezina.

‘Za sve koji su pitali i koje zanima. Naš najdraži kutak u stanu. Kuhinja je moja ideja, rađena po mjeri. Radna ploča i zidna obloga je kvarc, dolje fronte orah, gore mat bijeli mdf. Sudoper podgradni. Sve je nacrtala divna Ana Mustapić’, napisala je Dujić Broadfoot.

Pri uređenju svoga stana bivša manekenka vodila se minimalizmom koji prevladava u svim prostorijama, a dozu topline postigla je drvenim detaljima.

Većinu stolarije izradila je po mjeri, a uz određene jeftinije komade iz centara namještaja, u prostoru se mogu primijetiti i luksuzniji dizajnerski.