prekrasan interijer i eksterijer

Čisti minimalizam i elegancija: Anita Dujić Broadfoot pokazuje kako je uredila terasu i spavaću sobu

24.10.2022 u 08:46

Bionic
Reading

Anita Dujić Broadfoot nedavno se vratila s odmora u Jordanu, u koji je otputovala sa suprugom i kćerkicom Lily, no povratak joj nije teško pao. Sada uživa u čarima svog prekrasnog doma, a kako je uređen stan u koji se uselila tročlana obitelj, pokazuje na Instagramu i oduševljava pratitelje

Naša bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot ovog proljeća se uselila u novi stan sa suprugom Duncanom i kćerkicom Lily. Naime par je kupio stan u prizemlju s prostranom terasom, a čitava zgrada okružena je prekrasnim zelenilom, što ovom interijeru daje posebnu čar.

Simpatična dekoraterka seta i dizajnerica nakita pomno je uređivala obiteljski dom i pazila na svaki detalj. Njezin dom, uređen u skandinavskom i minimalističkom stilu, naprosto oduševljava, a na radost svojih brojnih pratitelja, Anita je već pokazala kako je uredila kuhinju i dječju sobu.

Sada je pak otkrila kako izgleda njezina prekrasna terasa, kao stvorena za uživanja na otvorenom od prvih dana proljeća pa sve do kasne jeseni.

Obložena topim drvenim podlogama te okružena prirodom, prava je oaza opuštanja, kao stvorena za jutarnju kavicu, ali i čašu vina uz svjetlost svijeća.

Baš kao i u ostatku stana, na terasi vlada moderan i minimalistički stil uz prigušene tonove, a Anita, koja je rođena na Čiovu, u svoj dom unijela je dašak mirisnog Mediterana, pa se tako na njezinoj terasi nalaze kadulja, lavanda, metvica i ružmarin.

Detalje svoje prekrasne terase Anita je pokazala na Instagram Storyju naglašivši da uživa u nedjelji i opuštanju, a nakon toga je u objavi podijelila fotografiju spavaće sobe. 'Ima nešto lipo i u južini,' napisala je ova zaljubljenica u uređenje interijera uz objavljenu fotografiju i dokazala da joj dekoracija prostora doista leži.

U prepoznatljivom minimalizmu, soba odiše mirnoćom, prozračnošću i bespogovornom elegancijom kojom dominira kombinacija bijele i smeđe boje, uz namještaj jednostavnih linija.

KRIE DESIGN

Domaća dizajnerica Kristina Burja u Trogiru servirala pravu modnu poslasticu, a reviju nisu propustila ni brojna poznata lica

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...