ŠIŠKE SU UVIJEK IN

Izabel Kovačić ima novi imidž inspiriran legendarnom Brigitte Bardot i pristaje joj - savršeno!

28.09.2022 u 20:32

Bionic
Reading

Uz već provjeren tim stručnjaka u salonu Teute Mesaroš, kojem je vjerna godinama, Izabel Kovačić za novo se snimanje za svoj brend Lunilou odlučila i na malo osvježenje

Kako bi haljina Verona, iz njezine Lunilou kolekcije u nježnoljubičastoj boji došla do izražaja, Izabel Kovačić odlučila ju je sama promovirati, pa je okupila provjereni tim stručnjaka i odradila snimanje poput profesionalca.

U dogovoru s Teutom Mesaroš, u čije ruke prepušta svoju dugu plavu kosu već godinama, odlučila se sve malo i osvježiti, pa je Izabel sve iznenadila šiškama u stilu Brigitte Bardot. A da joj je upravo legendarna glumica bila inspiracija, otkrila je i u opisu fotografije.

Inače, ljepotu Izabel Kovačić odavno mnogi uspoređuju upravo s onom slavne francuske glumice, a sada je ovom snimkom samo potvrdila da su usporedbe i više nego istinite.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Instagram profil Izabel Kovačić sada prati već gotovo pola milijuna ljudi i njezine objave redovno izazivaju oduševljenje, stoga ne čudi i da je novi video sa snimanja dobio pregršt komentara, ali i komplimenata na račun lijepe poduzetnice i supruge nogometaša Matea Kovačića.