ljetni stajling

Izabel Kovačić u jednoj od najpoželjnijih haljina sezone: Ovakav model svi priželjkuju ovog ljeta

05.08.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Lijepa Izabel Kovačić punim plućima uživa u čarima ljeta, lijepe trenutke dijeli sa obožavateljima na Instagramu, a pri tome pokazuje i sjajne ljetne stajlinge

Lijepa supruga Matea Kovačića poznata je po sjajnom osjećaju za stil i odličnim modnim kombinacijama koje redovito otkriva na svom Instagram profilu. Slovi za jednu od najbolje odjevenih dmaćih 'wagsica', i s razlogom, a njezin je stil ženstven i klasičan.

Vlasnica brenda Lunilou u čijoj ponudi bebe, djeca, ali i odrasli mogu pronaći vječne komade koji neće samo tako izaći iz mode, zaljubljenica je u bezvremenske odjevne komade nosive nekoliko sezona. Ima odlično oko za odabiranje komada koji su nenameljivi, no protkani elegancijom i ženstvenošću, a posebno su joj drage haljine.

Odličan ljetni modni stajling otkrila je i u svojoj posljednjoj Instagram objavi za koju je pozirala u jednom zadarskom beach baru. Za tu priliku Izabel je odjenula dugu, maksi pletenu haljinu bez rukava s potpisom Chanela. Dugu i bujnu kosu koja je i njezin svojevrstan zaštitni znak skupila je u bujnu punđu, a haljinu je 'podigla' decentnim zlatnim nakitom te bež torbom za plažu s potpisom vlastitog brenda.

  • +6
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, pletene haljine su pravi hit ovog ljeta, a zaljubljenice u modu obožavaju ih lakoće nošenja. Nekad velik hit u 90-ima, vratile su se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu - rebraste, heklane ili sitno pletene haljine prilagođavaju se figuri i baš uvijek izgledaju tako chic.