KAKO IM ODOLJETI?

Udobne i laskaju figuri: Lagane verzije trendi haljina ljetni su hit koji ćete s lakoćom nositi

23.07.2022 u 16:28

Bionic
Reading

Rebraste, heklane ili sitno pletene haljine prilagođavaju se figuri, izgledaju šik, a opet, zbog rastezljive prirode pletenih niti, uvijek su ugodne, što ih čini idealnim odabirom u svim prilikama

Nekad velik hit u 90-ima, pletene haljine vratile su se na modnu scenu u nikad privlačnijem ruhu, a iako se prvenstveno vežu za hladne mjesece u godini, zavodljive verzije od tankog pletiva unazad nekoliko sezona postale su nezaobilazan prizor i u ljetnim mjesecima.

U aktualnoj sezoni brojni modni brendovi potrudili su se da ne manjka zanimljivih inačica haljina od pletiva, poput modela koji lagano padaju uz tijelo ili onih pripijenih, koje najviše laskaju figuri - zaglađuju struk i stvaraju oblik pješčanog sata.

  • +6
Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pletene haljine u zemljanim i nude tonovima proteklih sezona pokazale su se najtraženijima, a u duhu dopaminskog stila odijevanja ovih toplih mjeseci nećete pogriješiti odaberete li verzije upečatljivih boja i uzoraka, kakvim ove sezone ne mogu odoljeti brojne ljubiteljice mode.

Udobne i praktične rebraste haljine s lakoćom se nose uz tenisice, popularne sportske ili minimalističke sandale ili pak udobne birkenstockice, kakve i ove sezone uvjerljivo dominiraju modnom scenom.