NA TOME NE ŠTEDE

Kako i gdje ljetuju hrvatski nogometaši: Skupi hoteli, luksuzne jahte i atraktivne lokacije

05.07.2022 u 06:47

Bionic
Reading

Za domaće nogometaše ni ove godine nema krize. Naši reprezentativci odveli su svoje supruge i djecu na ljetni godišnji odmor diljem Lijepe Naše, kao i izvan granica, a na luksuzu i raskoši nije se štedjelo

Tradicionalno u drugoj polovici lipnja brojni naši nogometaši odlaze na ljetne stanke te uživaju s obiteljima na atraktivnim lokacijama koje si mnogi teško mogu priuštiti. Izuzetak nije ni ovo ljeto, a da nema krize u nogometnom svijetu, dokazuju nam i naši reprezentativci, čije su se bolje polovice na društvenim mrežama pohvalile time kako provode odmor.

Domagoj Vida je primjerice svoju suprugu Ivanu za petu godišnjicu braka odveo u Pariz, i to u jedan od najskupljih hotela, iz kojeg puca veličanstven pogled na Eiffelov toranj. Osim odmora u dvoje, nogometaš se pobrinuo da svoju voljenu iznenadi romantičnim gestama pa je u hotelsku sobu naručio golem buket crvenih ruža, a zbog Ivane, s kojom je već dug niz godina u vezi i braku te imaju sina Davida, pristao je ići na mjuzikl 'Moulin Rouge'. Supružnici trenutno planiraju preseljenje iz Istanbula u Italiju, zemlju u kojoj Domagoj nastavlja nogometnu karijeru.

Pravnica Adriana Ćaleta-Car i njezin suprug Duje nakon svadbe održane u Dubrovniku otputovali su bez sina Maura u New York. Posjetili su sve važne turističke atrakcije te uživali u luksuznom hotelu i najboljim restoranima na Manhattanu.

Nakon toga Adriana se pohvalila uživanjem u novom resortu s pet zvjezdica u Crnoj Gori, u kojem ćete za sedam noćenja trebati izdvojiti oko 70 tisuća kuna. Na odmoru joj se tada pridružila i starija sestra, a u istom hotelskom naselju trenutno se odmaraju Iva Radić i Iva Todorić.

Bračni par Rakitić prvo se obiteljski odmarao u španjolskom ljetovalištu Alicante, a odsjeli su u luksuznom hotelu opremljenom u azijskom stilu.

Nakon toga supružnici Raquel i Ivan otišli su s prijateljima u Dubai te također nisu štedjeli. Morske radosti, vožnja jet-skijem, večere u skupim restoranima i otmjeno uređeni hoteli bili su njihova svakodnevica.

Boravak na hrvatskoj obali raskošnim su si učinili Mateo Kovačić i Luka Modrić te su danima zajedno plovili na višemetarskoj, bogato opremljenoj jahti. Prije toga bračni par Kovačić proslavio je godišnjicu braka na imanju Meneghetti u Istri, a potom su slavili ljubav Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru. Dvije obitelji vrlo su bliske te se rado druže u danima nogometnih stanki. Zajedno su odlučili posjetiti Korčulu te je Izabel Kovačić otišla na masažu u jedan od najboljih hotela na tom otoku. Osim toga, uživali su u dobroj hrani, društvu, piću i plažama otočića Stupa nekoliko minuta brodom udaljenog od grada Korčule.

Brodom su Jadranom plovili i novopečeni roditelji Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar. Atraktivna Slovenka, u koju se naš nogometaš zaljubio nakon razvoda od supruge Matee, s kojom ima sina, nije krila koliko uživa u našoj obali u najboljem društvu. Ovo je njihovo prvo ljeto u troje, a na odmor je lijepa plavuša povela sestru Laru te prijateljicu Meri s njihovim partnerima. Društvo je uživalo ploveći zadarskim akvatorijem.

Andrej Kramarić je pak suprugu Miu i sina Viktora odveo na Mallorcu te su uživali nekoliko dana. Potom su posjetili Hercegovinu, odakle je rodom lijepa Mia.

Vedran i Franka Ćorluka sa svojim su sinčićem uživali na Cresu, otoku koji još uvijek nudi osamljeni i opuštajući odmor, daleko od neželjenih pogleda i prekrcanih plaža te luksuznih hotelskih naselja. Trudnoj pjevačici ovakav je odmor iz snova došao kao naručen, a pohvalila se da je uživala u jednostavnosti i kupanju u moru s najdražim osobama.