SUPRUGE NOGOMETAŠA

Prijateljstvo koje traje godinama: Izabel Kovačić objavila fotografiju s Vanjom Modrić

22.07.2022 u 10:22

Bionic
Reading

Izabel Kovačić i Vanja Modrić druže se već godinama, a prijateljstvo su produbile za vrijeme dok su Mateo i Luka igrali zajedno u Real Madridu, te su obje obitelji živjele u Madridu

I ovo su ljeto obitelji Modrić i Kovačić proveli dio odmarajući zajedno i uživajući u ljepotama našeg Jadrana, a time se pohvalio i Luka Modrić na svom Instagram profilu.

I dok su se nogometaši vratili svojim obavezama, njihove lijepe supruge još uvijek mogu uživati s djecom na odmoru. Mateo Kovačić trenutno je na Floridi, a sa svojom je ekipom posjetio i Universal Studio. Fotografije je objavio na svom Instagram profilu, no nama je za oko zapela objava njegove lijepe supruge Izabel.

Ona je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju s prijateljicom Vanjom Modrić. Odnos dviju obitelji dodatno se produbio još prošlog ljeta kada su Kovačići od Luke Modrića zatražili da upravo on bude krsni kum njihovom sinčiću Ivanu, pa je tako i Vanja postala kuma malenom.

pogledajte kako im je

[FOTO] Zasluženi odmor: Luka i Vanja Modrić uživaju na jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta

Pogledaj galeriju

Na fotografiji je Izabel napisala tek 'Vanja' i stavila bijelo srce. Njih dvije snimile su selfie na nepoznatoj lokaciji, ispod drveta. I dok Izabel Kovačić ima, kao i uvijek, raspuštenu kosu, Vanja Modrić vjerna je zavezanoj kosi u pundžu, iako je na nedavnoj objavi svog supruga, u kojoj joj je čestitao rođendan, oduševila sve raspuštenom kosom.

Obje imaju i decentne lančiće oko vrata, Izabel s malim privjeskom cvijeta, dok se Vanja odlučila za zvjezdicu.