GORAN IVANIŠEVIĆ:

'Imam sijedih vlasi, ali to mi se sviđa'

13.09.2011 u 17:24

Bionic
Reading

Vitalni Goran Ivanišević redovito vježba pilates, kao i njegova supruga Tatjana. Kroz smijeh je rekao da ima sijede vlasi, ali slabo se vide jer mu je kosa duga. Ne smeta mu to, kaže, i ne boji ih se, zapravo mu je dobra ta prosijeda boja

'Imam sijedih vlasi, ali slabo se vide jer mi je kosa duga. Ne bojim se. Sviđa mi se to malo sijedo, dobra je to boja', rekao je Goran Ivanišević, koji je danas proslavio 40. rođendan. Slavlje je počelo na predstavljanju Sajma sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita (SKOK), čiji je bivši tenisač glasnogovornik. Iznenadili su ga donijevši mu tortu od čokolade na pozornicu kina Gold Class u zagrebačkoj Areni, a još jedna torta čekala ga je kod kuće.

'Ne planiram neko posebno slavlje, ali torta je obvezna zbog djece. Strašno se vesele kako će s tatom puhati u svjećice, to je njima velik događaj. Na mojoj torti ima mnogo svjećica, dovoljno da puše svatko sam, a onda možemo još i svi zajedno', kroz smijeh je rekao dobro raspoloženi Ivanišević.

Više ne igra svakodnevno tenis jer mu je, kaže, malo dosadilo nakon toliko godina, ali redovito vježba. U teretani je tri do četiri puta na tjedan, a dva puta na pilatesu koji je počeo vježbati sa suprugom Tatjanom

'Sad više ne vježbamo zajedno, već svatko ide sam u teretanu. Žao mi je što nisam otkrio pilates dok sam još igrao tenis jer mislim da bi mi pomogao. Ja sam dosta krut, a u tenisu treba biti fleksibilan, za što je pilates idealan', kazao je Ivanišević.

Pomalo vježbaju i kći Amber (8) te sin Emanuel (4). Idu na gimnastiku i atletiku. Amber je sklona plesu, a kod sina je Goran već uočio potencijal da bude sportaš, ali neće se, kaže, miješati u njegove odluke čime će se baviti.

'Mnogi roditelji guraju djecu u neki sport zbog svojih bolesnih ambicija, a djecu treba pustiti da sama odaberu što žele. Volio bih da se Emanuel bavi kolektivnim sportom jer dosta je jedan poput mene u obitelji, ali neću ga ni na što tjerati', rekao je osvajač Wimbledona. Ovo je prvo ljeto koje s obitelji nije proveo na jahti Amber koju je lani morao vratiti leasing-kući.

'Brod mi je i falio i nije. Bili smo u Dubrovniku i bilo nam je super', rekao je Goran.