bez greške

I ona prati trendove: Kraljica Maxima odlično kombinira model hlača koji je pravi hit ove sezone

04.06.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Nizozemsku kraljicu Maximu mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih članica kraljevskog dvora. Stil joj je besprijekorno elegantan i uvijek primjeren događanjima na kojima nazoči. No, Maxima bez greške kombinira vječnu klasiku s modnim trendovima te svakodnevno oduševljava odličnim modnim kombinacijama

Culotte model hlača jedan je od najvećih trendova ove modne sezone. Krasi ih odlična prilagodljivost pa se nose u različitim stilovima, jednako dobro izgledaju u sportskim i casual dnevnim kombinacijama, ali i u elegantnim izdanjima.

Ovaj modni trend za oko je zapeo i nizozemskoj kraljici Maximi, čiji stil mnogi hvale i obožavaju. Vrlo modernim i odvažnim odjevnim kombinacijama, od poslovnih odijela, haljina bez rukava i općenito odjeći jarkih boja i efektnih uzoraka, Maxima redovito privlači pažnju na svim događanjima u sklopu kraljevskih dužnosti.

Vrlo aktivna kraljica ni za vrijeme pandemije nije usporila tempo, već je uz pridržavanje epidemioloških mjera nastavila s obavljanjem brojnih dužnosti. Posljednja u nizu bila je posjeta Royal Concertgebouw Orchestra, nizozemskom simfonijskom orkestru u Amsterdamu.

Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za tu priliku kraljica Maxima, koja je u svibnju napunila 50. godina, odjenula je upečatljivu kombinaciju hlača i sakoa koji nosi potpis belgijskog brenda Natan. Trendi culotte hlače, koje krasi nešto kraće nogavice te širi dizjan kombinirane su s sakoom istog uzorka.

Smeđe-crvenkastu kombinaciju Maxima je upotpunila tankim smeđim remenom kojim je istaknula struk, a za modne dodatke ovaj put izbor je pao na već viđene Gianvito Rossi antilop sandale s visokom potpeticom te Marni smeđu kožnu torbicu za nošenje preko ramena, čija cijena se kreće oko 12 tisuća kuna.