sjajna kao i uvijek

Objavljene fotografije koje je snimio njezin suprug: Kraljica Maxima slavi 50. rođendan i izgleda bolje no ikad

17.05.2021 u 09:30

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima slovi za jednu od najbolje odjevnih dama s kraljevskih dvora, njezinom stilu dive se mnogi, a povodom njezinog 50. rođendana objavljene su tri fotografije koje je snimio njezin suprug, kralj Willem-Alexander. Prema svemu sudeći, omiljena kraljica rođendan će dočekati baš sa stilom, kao i uvijek

Ponedjeljak, 17. svibnja poseban je dan za kraljicu Maximu. Osim što joj je danas rođenda, nizozemska kraljica ove godine slavi okrugli 50.rođendan, a tim povodom nizozemska kraljevska kuća već je danima uključena u niz prigodnih aktivnosti u Maximinu čast. Povodom kraljičinog rođendana objavljene su i tri Maximine fotografije koje je snimio njezin suprug, nizozemski kralj Willem-Alexander.

Na fotografijama Maxima veselo pozira i nasmijano gleda u kameru, a odjevena u bijeli pleteni džemper visokog ovratnika i kaput od tvida Maxima je još jednom pokazala besprijekoran modni i stilski ukus. Uz objavljene fotografije nizozemska kruna objavila je i sljedeću poruku: 'Kraljica Máxima sutra će imati pedeset godina! Povodom njezinog rođendana objavljujemo tri nove fotografije koje je kralj snimio početkom ovog mjeseca u vrtu palače Huis ten Bosch.

Ovim fotografijama, osim što je Maxima još jednom pokazala zašto je se smatra modnom ikonom, nizozemski kralj ponovno se istaknuo kao veliki ljubitelj fotografije i vješti fotograf što dokazuju i ovi prekrasni portreti kojima je ovjekovječio svoju suprugu.

Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia
  • +17
Kraljica Maxima Izvor: EPA / Autor: BAS CZERWINSKI