OSTALA DUŽNA KROJAČICI

I Anamarija Asanović na ‘listi srama’

Bionic
Reading

Poznata hrvatska dizajnerica Anamarija Asanović našla se na ‘listi srama’, crnoj listi poslodavaca koji svojim radnicima ne isplaćuju plaće. Dizajnerica je neugodno iznenađena i sve je komentirala i pojasnila RTL-ovom Exkluziv Tabloidu

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Ministarstvo financija, odnosno Porezna uprava objavila je na svojim web stranicama ‘listu srama’, popis poslodavaca koji ne isplaćuju plaće svojim radnicima.

Među 1.418 privatnih osoba koje ne isplaćuju radnicima plaću našla se i hrvatska dizajnerica Anamarija Asanović koja je za RTL-ov Exkluziv Tabloid objasnila o čemu se radi.


‘Nije ugodno jer ljudi to gledaju na skroz drukčiji način. Odmah si na osuđeničkoj klupi’, rekla je Asanović koja se na popisu našla jer krojačici nije isplatila plaću za ožujak, travanj i svibanj.

‘Ružno je, nije ugodno vidjeti svoje ime. Krojačica shvaća situaciju i međusobno si pomažemo. U ovom je poslu to začarani krug, svi čekamo nekoga da bismo mogli isplatiti nekome dalje’, objasnila je Anamarija.

Nelogičnostima na listi nema kraja, pa se na njoj našao i redatelj Danijel Tipura jer plaću nije isplatio - sam sebi. ‘To nema veze s glavom, ne kužim poantu’, rekao je zbunjeni Tipura.