idealan badić

Hit na Instagramu: Za ovim modelom bikinija vlada prava pomama jer savršeno oblikuje grudi

12.05.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Bliži se ljeto, a potraga za idealnim bikinijem u punom je jeku. Trendove nesumnjivo diktiraju društvene mreže, a ako se pita korisnike Instagrama gornji dio bikinija na trokutiće jedan je od najpopularnijih. Naime, brojne influencerice žele baš ovaj model jer odlično oblikuje grudi

Sezona bikinija samo što nije zakucala na vrata, a bikini trendovi za 2021. godinu trenutno su vrlo popularna tema. Idealan bikini kakav svi priželjkuju je onaj koji lijepo pristaje i prilagođava se oblinama, savršen za male, ali i velike grudi.

Izbor bikinija doista je velik, no Instagram jasno pokazuje veliku popularnost Calzedonia bikinija, koji je prema svemu sudeći, pobjednik ovog ljeta. Modne influencerice ga obožavaju, a u njemu su već pozirale zanosne Chiara Ferragni i Rocío Osorno, a sada je u njemu osvanula i Verónica Díaz.

Verónica Díaz, na Instagramu poznata pod profilom Just Coco, podijelila je fotografiju na kojoj pozira u narančastom Calzedonia bikiniju. Dizajn s nabranim donjim dijelom i trokutastim gornjim dijelom laska figuri te oblikuje grudi te kreira vrlo lijep dekolte. U istom takvom, samo plavom, bikiniju pozirala je prije nekoliko mjeseci Chiara Ferragni.

Omiljeni bikini dostupan je u raznim nijansama, osim viđene narančaste i plave, tu su i maslinasto zelena i vrlo popularna lila.

Osim dobrog kroja, bikini se ističe i sjajnim materijalom koji se zavodljivo lijeska na suncu, a model odlično svima pristaje zbog gaćica koje je moguće pronaći u više modela, od onih mini sa s trakicama do onih klasičnog kroja.

  • +12
Bikini za ljeto 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO