CRVENA JE NJEZINA BOJA

Trud se itekako isplatio: Eva Longoria ponosno istaknula isklesanu figuru u bikiniju

08.05.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Crvena boja postala je zaštitnim znakom lika Gabrielle Solis koju je u seriji 'Kućanice' prije 20 godina utjelovila Eva Longoria, a da joj i danas itekako pristaje, u formi bikinija dokazala je svojom posljednjom fotografijom na Instagramu

Poput brojnih kolegica iz svijeta Hollywooda, 46- godišnja glumica i producentica veliku pažnju posvećuje svom tjelesnom izgledu. Svakodnevna tjelovježba i poseban režim prehrane, nakon što je 2018. godine postala majkom sinčića Santiaga, za Evu Longoriju itekako se isplatila.

Potvrdila je to svojom najnovijom fotografijom na Instagramu poziravši u crvenom modelu bikinija s potpisom dizajnerice Melisse Odabash.

'20 godina kasnije i dalje zna da je crvena njezina boja', napisala je ispod svoje fotografije Longoria referirajući se na lik Gabrielle Solis kojeg je utjelovila u seriji 'Kućanice', a koji joj je osigurao svjetsku slavu.

Da nikada ne odustaje od tjelovježbe, proteklog mjeseca potvrdila je tijekom odmora na jahti usidrenoj u Miamiju, a čiju je palubu iskoristila kao alternativu teretani.

  • +7
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznata glumica i producentica u sretnom je braku s meksičkim biznismenom Joséom Bastónom od 2016. godine, a dvije godine kasnije dočekali su sinčića imena Santiago.