LIZ HURLEY

Tijelo iz snova: 'Kraljica bikinija' ponovno izazvala pomutnju na Instagramu

01.05.2021 u 19:07

Bionic
Reading

Elizabeth 'Liz' Hurley, glumica, model i poduzetnica koja stoji iza svog brenda kupaćih kostima, brojne je obožavatelje na Instagramu počastila fotografijom koja je sve ostavila bez daha

Elizabeth Hurley najbolja je reklama za svoju liniju kupaćih kostima pa je njezin Instagram profil prepun fotografija u kojima poznata ljepotica pozira u minijaturnim bikinijima.

Zvijezda 'Austina Powersa' upravo svoj izgled stavlja u prvi plan, posebice na društvenim mrežama gdje je itekako aktivna.

Liz Hurley vikend je iskoristila za bijeg iz Engleske u toplije krajeve gdje uživa na pješčanoj plaži što je podijelila i sa svojim fanovima.

Uvijek u top formi, zgodna brineta izazvala je pomutnju pokazavši isklesanu figuru koju je dodatno istaknula u seksi bikiniju leopardskog uzorka.

Zelenooka ljepotica ponovno je pokazala kao bez problema može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice, a dakako, komplimenata nije manjkalo.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Savršenstvo', Najseksi žena na svijetu', 'The Tijelo', 'Prelijepa' samo su se nizali komplimenti na račun besprijekorne figure zanosne glumice.

Inače, majčinim stopama u svijet modelinga krenuo je i njezin sin Damian koji je prošle godine snimio svoju drugu kampanju za beauty brend Pat McGrath i to s poznatim modelom Irinom Shayk.

Damiana je Liz dobila iz bivše veze sa Steveom Bingom koji si je prošle godine oduzeo život.