hit badići

Bikini vodič: Tri najvažnija trenda za ljeto 2021. za koje trebate znati

30.04.2021 u 16:32

Bionic
Reading

Bilo uz bazen, na plaži ili pak na vlastitom balkonu uživanje u blagodatima sunca zasigurno će nam dobro doći. Možda ove godine nećemo moći uživati u odmoru na željenoj destinaciji, ali to ne znači da se ne možete počastiti bikinijem po posljednjoj modi

Nakon toliko vremena provedenog kod kuće, nekoliko dana odmora svima bi tako dobro došlo: opuštajuće šetnje plažom, uranjanje nožnih prstiju u pijesak i plivanje u osvježavajućem moru. Do tog trenutka još ćemo malo sačekati, no to ne znači da ne možemo malo maštati te se razveseliti novim hit bikinijem i prošetati ga barem po balkonu.

Pomalo nostalgične fotografije modela u predivnim badićima, kojima je talijanski brend The Attico predstavio novu liniju odjeće za plažu pod naslovom 'State of Nature', pozivaju na sanjarenje. Osnivači brenda, Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini, bikini za ljeto 2021. godine zamislili su kao spoj elegancije i sportskog stila, a badiće krase sitni detalji i svjetlucave neonske boje.

Dobar bikini poprilično je teško pronaći te mora zadovoljavati nekoliko kriterija – mora dobro pristajati, prikriti nedostatke, krojem laskati figuri te se prije svega, u njemu morate dobro osjećati. Bikini trendovi ove godine su poprilično šaroliki, pa su tako hit malo izazovniji krojevi, životinjski printevi, ali i pastelne boje koje su obojale gotove sve proljetne trendove.

Savršeno nesavršen: asimetrični bikini

Ponekad je dobro isprobati nešto novo, svježe i uzbudljivo. Asimetrični bikini sigurno će razigrati svaku kombinaciju, a njegovi donji i gornji dijelovi odlično se prilagođavaju obliku tijela. Prateći liniju tijela naglašavaju obline, a izrezi i jednostrane naramenice djeluju vrlo efektno.

Elegantni bikini životinjskog printa

Egzotični uzorci poput zebra, leopard ili pak zmijskog printa vrlo su rado viđeni detalj na modnim komadima. Međutim, na bikinijima ove sezone životinjski printevi su vrlo elegantni te se, umjesto jarkih boja, koriste prigušene, tonirane nijanse.

Multifunkcionalni bikini

Kad se stil i funkcija spoje, u modi je to nenadmašna kombinacija. Zato trendi bikini ove godine nisu namijenjeni samo sa za kupanje i sunčanje već se bez problema mogu koristiti i u svakodnevnom životu.

Posebice u praktični za one dane kada nemate točno utvrđen plan pa ne znate je li kupanje uključeno u izlet ili ne. Višenamjenski bikini topovi i hlačice omogućuju vam spontano kombiniranje odjeće i uživanje u trenutku. Kako praktično!

  • +12
Bikini za ljeto 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO