'SVJEŽE IZ MREŽE'

Goran Ivanišević zaštitno lice Konzumove kampanje

17.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Riba na lešo, pečena ili pripremljena u finom brudetu – bez obzira koji način preferirate svakako neka se na vašem jelovniku nađe dva puta tjedno. Sada je pravo vrijeme da donesete ovu zdravu odluku i u svoje omiljene recepte dodate malo više onih ribljih, jer riba je riznica zdravlja. To vam savjetuje i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, koji je zaštitno lice Konzumove kampanje 'Svježe iz mreže'

Zavirite u proširenu ponudu novih Konzum ribarnica u kojoj vas dnevno očekuje do 50 vrsta svježe sezonske ribe. Garancija svježine i kvalitete suradnja je Konzuma s brojim domaćim dobavljačima iz cijele Hrvatske, kao i kratko vrijeme dostave od mjesta ulova do krajnjeg prodajnog mjesta Super Konzum prodavaonica. Pripremu jela prema vašim omiljenim receptima olakšat će vam i bogata ponuda već očišćene i filetirane svježe ribe. Ako ste u nedoumici koja je riba zdravija, ona morska ili riječna, budite uvjereni da nećete pogriješiti koju god u konačnici odabrali.

Kako bi vam ponudio samo najbolje, Konzum je značajna sredstva uložio u novu opremu za izlaganje i čuvanje ribe na svojim odjelima ribarnica, uz poštivanje najviših standarda izlaganja. Također, djelatnici odjela ribarnica spremno će odgovoriti vašim potrebama i pomoći svojim savjetima vezano uz pripremu različite vrste ribe. Neka Konzum ribarnica bude vaš jedini izbor kada tražite svježu i kvalitetnu ribu, jer vam nudi samo svježe iz mreže.