odlučila da je dosta

Glumica o opsesiji estetskim zahvatima koji su je unakazili: 'Fileri mi nisu prijatelji'

22.06.2017 u 18:16

Bionic
Reading

Glumica Courteney Cox godinama je bila na meti kao jedna od holivudskih glumica koje pretjeruju s estetskim zahvatima, no iako je dugo izbjegavala razgovarati o toj temi, zvijezda 'Prijatelja' više ne skriva da je nekad bila opsjednuta mladolikim izgledom. U nedavnom intervjuu priznala je da se odrekla botoksa i filera koji su njezino lice doveli do neprepoznatljivosti

U intervjuu za magazin New Beauty zvijezda ‘Prijatelja’ Courteney Cox progovorila je o osjetljivim detaljima iz privatnog života te je priznala kako 13 godina mlađem dečku Johnnyju McDaidu želi roditi dijete.

Glumica koja s bivšim suprugom Davidom Arquetteom ima 13-godišnju kćer Coco, unatoč godinama želi još jedno dijete.

No osim sulude želje kojom bi mogla naštetiti i sebi i djetetu, 53-godišnja glumica je u intervjuu progovorila i o starenju koje ne prihvaća tako lako. Podsjetimo se, nakon što je godinama izbjegavala pričati o botoksu i plastičnim operacijama, glumica se u emisiji 'Running Wild With Bear Grylls' slomila usred divljine, gdje je progovorila o svom izgledu i traumama iz prošlosti.

Ovoga puta povjerila se da joj starenje teško pada. ‘Mislim da je starenje općenito teško’, rekla je. ‘Osjećam se kao da mi je 34 pa mi se činjenica da nemam te godine ne čini prirodnom.

‘Ne shvaćam, osjećam se bolje nego ikad. Puno više vodim računa o sebi sad, no Hollywood i ovaj posao čine sve težim’, dodala je glumica koja je u intervjuu otkrila kako je cijeli svoj život odrastala misleći kako je izgled najvažnija stvar na svijetu.

‘To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Silno sam se trudila držati korak s vremenom, no zapravo sam samo pogoršala sve’, izjavila je Cox.

Glumica je priznala da je redovito posjećivala liječnike koji bi joj savjetovali ubrizgavanje injekcija botoksa ili hijaluronskih filera, a kako je vrijeme odmicalo, zahvati su bili sve uočljiviji.

Cox je godinama vodila borbu s gravitacijom, nastojeći zategnuti lice do te mjere da je počela djelovati odbojno i neprirodno. ‘Neke se stvari moraju promijeniti’, rekla je glumica, dodavši kako se sada osjeća bolje jer napokon nalikuje sebi.

‘Licu je potrebna mimika, pogotovo kada imate tanku kožu kao ja’, nastavila je glumica pojasnivši kako sve crte na licu nisu nužno bore, već one nastaju ekspresijama lica. Nakon godina zatezanja, Cox je konačno shvatila kako joj ‘fileri nisu prijatelji’.

Priznala je da joj je od velike pomoći bio i 40-godišnji dečko Johnny McDaid koji ju unatoč godinama voli takvu kakva jest.

‘On je mlađi od mene i s bilo kojim drugim muškarcem bi mi bilo najteže na svijetu, no njemu fizički izgled nije najvažnija stvar, kao ni njegovoj obitelji. Vanjština nije uopće njegov prioritet. Nekad sam se zamarala oko dobne razlike, no sada ne mislim da je ona važna. On cijeni fizičku ljepotu, no puno je dublji od toga’, zaključila je Cox.