MONICA JU JE OSVOJILA

Courteney Cox otkrila zašto je odbila ulogu Rachel u 'Prijateljima'

05.04.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Nakon gotovo 23 godine glumica Courteney Cox prisjetila se odbijanja uloge famozne Rachel u legendarnoj seriji 'Prijatelji'. Evo zašto je na kraju ipak glumila Monicu

Većina ju pamti kao pretjerano urednu kuharicu Monicu iz 'Prijatelja', a glumica je u svom zadnjem razgovoru otkrila kako je to zapravo trebalo izgledati na početku i zašto je odbila prvotno namijenjenu ulogu vrckaste Rachel koja je kasnije pripala njezinoj kolegici Jennifer Aniston.

 

'Iz nekog razloga smatrala sam da sam više povezana s likom Monice', priznaje Courteney, dodajući da joj je vrlo slična u stvarnom životu. 

#jenniferaniston & #courtneycox for season 1 of #friends #90s

A post shared by 💕 (@hottiebeeotch) on

'Nisam toliko opsjednuta čistoćom kao Monica, ali sam uredna', govori glumica i majka 12-godišnje djevojčice Coco. Otkriva i da su joj bivši zaručnik, glazbenik Johnny McDaid, te mnogi drugi prijatelji potvrdili da stvarno ima mnogo sličnosti s ulogom iz serije. 

Naime, Courteney Cox pozvana je na audiciju za ulogu Rachel zbog svoje iznimne ljepote, no ona je od samog početka htjela ulogu Monice jer je smatrala da se radi o jačem ženskom liku i naposljetku ju je uspjela i dobiti. 

U intervjuu je opisala i kako je teklo snimanje za omiljenu seriju te kako je s kolegama Aniston, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom, Matthewom Perryjem  i Davidom Schwimmerom uživala na setu tijekom uspješnih 10 sezona. 

'Svi smo se odlično slagali, bili smo savršena grupa ljudi koju su postavili zajedno iz pravih razloga', kaže 52-godišnja glumica.

Needless words ✋💖😍 #jenniferaniston #lisakundrow #courtneycox #friends #bestactress #👑

A post shared by Jennifer Aniston 💕💕✋ (@anistonqueen48) on

Zbog dobre atmosfere koja je vladala na setu i skladnih odnosa između kolega 'Prijatelji' su vjerojatno i dan danas pri vrhu najboljih humorističnih serija te jedna od najgledanijih televizijskih serija svih vremena.