jordansko kraljevsko vjenčanje

Glamurozni minimalizam: Pogledajte vjenčanicu u kojoj je blistala jordanska mladenka

01.06.2023 u 21:40

  • +13

Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana

Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Arhitektica Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana danas su se vjenčali u spektakularnoj svečanosti kojoj su prisustvovali članovi kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta

Nakon što je u ožujku udala kćer Iman, jordanska kraljica Rania danas je oženila sina Husseina za njegovu odabranicu Rajwu Al Saif. S obzirom na to da je riječ o budućem jordanskom kralju, vjenčanje je privuklo cijenjene uzvanike i članove kraljevskih obitelji iz cijelog svijeta, a svi pogledi bili su usmjereni u prelijepu mladenku.

Mlada arhitektica Rajwa Al Saif blistala je u glamuroznoj vjenčanici s potpisom slavnog libanonskog dizajnera Elieja Saaba. Prema tradiciji, birala je potpuno bijelu vjenčanicu s veličanstvenim velom koji se protezao nekoliko metara iza nje dok je hodala prema oltaru.

Kroj vjenčanice pratio je siluetu tijela te se isticao asimetričnim izrezom koji je ujedno bio i najefektniji detalj minimalističke haljine na kojoj se nisu nalazili dodatni ukrasi.

Dugački uski rukavi i odvojivi šlep s cvjetnim detaljima čitavoj su kreaciji dali dozu glamura, baš kao i elegantna tijara i odgovarajuće dijamantne naučnice.

Kada je riječ o svadbenoj frizuri, novopečena jordanska princeza birala je vrlo jednostavnu i modernu opciju raspuštene kose s razdjeljkom po sredini te minimalistički buket bijelog cvijeća.

Naspram njenog glamuroznog minimalizma, princ Hussein izgledao je apsolutno veličanstveno čekajući svoju mladenku pred oltarom u raskošnoj vojnoj odori s pripadajućim medaljama, kapom i bijelim rukavicama.

Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia