MODNO PODBACILA

Gdje je nestao odvažni stil po kojoj je pamtimo? Lijepa kraljica izgleda kao da je stajling posudila od bake

07.01.2019 u 19:16

Bionic
Reading

Kraljica Letizia od Španjolske slovi za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora. Od nje bi o modi mogle štošta naučiti brojne plemkinje, no njezin nedavni stajling poriče sve dosad izrečeno. Lijepa kraljica osvanula je na tradicionalnoj novogodišnjoj vojnoj paradi ispred Kraljevske palače u Madridu u stajlingu koji ni u najluđim snovima ne odgovara njezinu ženstvenom i trendi stilu

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia od Španjolske u nedjelju su prisustvovali tradicionalnoj novogodišnjoj vojnoj paradi koja se održava ispred Kraljevske palače u Madridu. Kralj i kraljica imali su simboličnu dužnost pozdraviti se s okupljenim časnicima, no javnost pomno prati svaki njihov korak, stoga koliko god izbor garderobe zvuči nevažan, itekako je važno odabrati adekvatan i primjeren stajling i pokazati se u najboljem svjetlu.

No, 46-godišnja kraljica ovog puta nije dala svoj maksimum. Štoviše, izgledala je kao da je stajling posudila iz bakinog ormara. Lijepa kraljica je iz nekog razloga odlučila odbaciti svoje ženstvene, trendi i profinjene haljine po kojima ju pamtimo te je za ovu prigodu odjenula dugačku baršunastu haljinu zakopčanu do grla s potpisom dizajnera Felipea Varele, a istu je haljinu španjolska kraljica nosila i 2014. te 2012. godine, što je dovoljan pokazatelj toga kako kraljica čuva sve svoje haljine, bez obzira koliko su one stare.

  • +32
Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia od Španjolske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica je stajling začinila bisernim brošem i naušnicama, plavim salonkama i torbicom te kratkom jaknicom od tvida s potpisom modne kuće Armani, koja je cjelokupan dojam još više pogoršala, a kraljicu postarala.

Bacimo li oko na Letizijine prethodne stajlinge, malo je reći da smo razočarani ovim modnim odabirom, no sigurni smo kako je riječ tek o pogrešci koja se svakome od nas katkad dogodi, a ne o velikom modnom preobraćaju kako je na prvu djelovalo.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia